7 intr-o saptamana #276

25.10.20

Am avut o saptamana plina si tot timpul am simtit ca mai e ceva de facut, ca trebuie sa ma grabesc ca sa apuc sa fac tot ce aveam in minte. Nu stiu daca lucrurile chiar s-au intamplat asa sau, pur si simplu, au fost niste zile in care eu n-am functionat cum trebuie, dar de-abia am asteptat sa vina weekendul si sa ma odihnesc pentru ca am simtit ca am nevoie de asta mai mult decat oricand. N-as zice ca a fost o saptamana proasta, ci doar una care m-a epuizat si am incercat, in cele mai multe zile, sa ma bucur de fiecare lucru pe care l-am trait si l-am facut, sa iau fiecare experienta ca atare si sa nu ma las prinsa in agitatia asta care ne inconjoara.

Toata saptamana am "jonglat" intre parfumuri pentru ca am mai multe arome care imi plac mult in perioada asta si am vrut sa ma bucur de fiecare in parte, asa ca fiecare zi a venit cu o noua redescoperire si asta mi-a dat o stare de bine care m-a insotit pe parcursul intregii zile. Am avut niste mici accidente - sa le zic casnice - si am niste semne pe mine care necesita un pic mai multa atentie, asa ca am fost atenta ce produse am folosit zilele astea si am acordat o atentie sporita buzelor pentru ca le-am simtit mai uscate decat de obicei si mi-am dat seama ca nu am fost extrem de atenta la anumite aspecte.

Saptamana asta am incercat sa gatesc mai des si pentru ca mi-era dor sa mananc sparanghel l-am tot folosit in reteta in mai multe zile: l-am mancat gatit la gratar cu somon si rosii cherry si am facut un quiche cu rosii uscate si branza feta. Toamna imi place ca micul dejun sa fie unul cald si aromat si care sa imi incante simturile si am tot facut waffles proteice, cu para caramelizata si am pus deasupra quinoa expandata si niste ciocolata neagra, care se topeste de la ce e cald si se combina aromele intr-un fel pe care nu am cum sa-l descriu. Combinatia asta merge foarte bine si cu mere, iar waffles se pot inlocui cu clatite si iese ceva la fel de delicios.

Am primit mai multe noutati saptamana asta, dar ceea ce vreau sa va arat astazi sunt cremele din gama Q4U Hidratis de la TIS Farmaceutic. Sunt pe baza de extracte naturale din plante, acid hialuronic, aloe vera si vitamine, formulele sunt simple si curate si gama asta are ambalaje noi. Nu sunt foarte familiarizata cu produsele TIS, nici nu cred ca m-am uitat vreodata la produsele lor cu atentie, insa am vrut sa va spun de cremele astea: pentru pretul pe care il au (mai putin de 10 lei la Farmacia Tei) au formulele mult mai bune decat multe alte creme cunoscute si promovate.

Mi-am dorit atat de mult sa citesc Te-am iubit deja in visul meu, dar am tras de ea toata saptamana si nu imi sta in obicei sa fac asta. Cand pun mana pe o carte o "devorez", mai ales cand subiectul e unul care ma pasioneaza, insa de data asta mintea mea s-a jucat cu mine, parca nu voiam sa ajung la final pentru ca stiam ca e unul care n-o sa imi placa, unul care o sa imi intareasca anumite convingeri. Cartea asta nu m-a prins asa cum credeam ca o va face - poate nu e exprimarea potrivita, dar m-a pus pe ganduri si m-a lasat cu multe intrebari. Si sunt sigura ca este una din cartile pe care nu le voi uita si la care o sa ma gandesc din cand in cand. O gasiti aici daca va tenteaza, astazi cei de la Elefant inca au oferta cu transport gratuit la cumpararea de carti de minim 99,99 lei.

Postarea de astazi are si o poza bonus cu Alma pentru ca saptamana asta a fost de multe ori despre ea - are niste zile proaste, a avut probleme la mers si asta mi-a ravasit rau de tot emotiile pentru ca Alma este cel mai vesel catel pe care il stiu. Sa o vad trista si zacand doare, am incercat sa ii acord cat mai multa atentie, a trebuit sa o urc in brate dupa ce-am scos-o afara, iar cand se uita in ochii mei si-mi spune ca nu e ok simt cum inima mea bate mai incet. Sper sa fie mai bine zilele urmatoare pentru ca neputinta asta este un sentiment care nu imi place deloc.

Saptamana voastra cum a fost?

14 comentarii

  1. Gofrele alea arate într-un mare fel, abia aștept să iau și eu aparat să-mi fac acasă. Nu l-am găsit pe cel de la Lidl, cred că apelez la Emag.
    Vă doresc zile mai bune și ție și Almei!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si nu am avut lumina buna la poza aia, e din ce in ce mai intuneric, dar banuiesc ca stii si tu. Sa te uiti si pe Vivre, eu de la ei mi-am luat chestia aia de mini quiche si e misto rau, un brand italian din cate imi amintesc.

      Ștergere
  2. Deși am avut o săptămână plină la serviciu,am avut motive de bucurie.De săptămâna trecută am inceput sa lucrez de acasă, asta fiind ceva ce mi-am dorit foarte mult pentru a putea castiga timp,să pot să stau mai mult cu piticii mei

    RăspundețiȘtergere
  3. Copila cu zâmbete26 octombrie 2020 la 09:53

    Am avut o săptămână destul de încărcată, dar per total ok. Multa sănătate Almei, sa aveți zile cu sănătate și liniște!

    RăspundețiȘtergere
  4. Ganduri bune pentru Alma de la mine si al meu blanos, Bingo! Si o saptamana minunata !

    RăspundețiȘtergere
  5. Sper sa isi revina cat mai repede Alma!
    Imi place micul tau dejun chiar suna si arata intr-un mare fel , este genul meu de mic dejun . Cand vad uneori pe Instagram cum isi incep unii dimineata ...cu fasole, carnati si alte chestii, iar eu de abia mananc un iaurt cu fructe , lesin :))
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
  6. Of știu cum e cu neputința cand vezi ca cineva drag sufera si nu stie sa iti zica ce o doare,sa iti arate macar si tu nu stii efectiv ce sa faci,dai cu presupusul,unde sa apuci...si unde te duci nu te ințelege nimeni ...e greu numai cine trece prin situatii asemanatoare poate intelege...

    RăspundețiȘtergere
  7. Mmm, mi-ai făcut poftă de sparanghel, dar și de somon...

    RăspundețiȘtergere