Tesori d'Oriente Thalasso Therapy

23.10.20

Saptamana trecuta a ajuns la mine o surpriza frumoasa din partea celor de la Tesori d'Oriente si am incercat produsele din noua gama chiar in seara in care le-am primit pentru ca mi-a placut mult aroma si cred ca este una care o sa va placa si voua pentru ca este inspirata de esenta marii si are ceva ce linisteste instant, iar linistea cred eu ca este ceea ce ne lipseste multora dintre noi in perioada asta. Despre produsele de la Tesori d'Oriente v-am mai spus de multe ori pe blog pentru ca sunt un rasfat pentru corp si minte si au preturi mai mult decat bune.


Noua gama Thalasso Therapy este imbogatita cu extracte din cea mai pura apa din Fiji, are o aroma extrem de interesanta - o combinatie de note marine, lemnoase, citrice si un pic de sare, mi se pare una dintre cele mai linistitoare arome ale lor si este clar un rasfat pentru corp, dar si pentru minte pentru ca de acolo pleaca tot. Notele de varf sunt lamaie si bergamota, notele de mijloc sunt date de sare de mare si alge, iar baza este una de cedru si mosc, care da caracter si profunzime.

Eu am primit 3 produse: gelul de dus, crema pentru baie si apa de toaleta, nu stiu daca exista si o crema de corp in gama asta, dar tare mi-as dori sa existe pentru ca imi place mult gama si o vad extrem de potrivita pentru cineva care are nevoie de relaxare si de rasfat. Daca va plac aromele curate, relaxante, dar cu personalitate cred ca o sa va placa si voua gama asta nou lansata, pe mine m-a surprins mai mult decat placut.

Ceea ce imi doresc eu este ca cei de la Tesori d'Oriente sa imbogateasca gamele cu mai multe produse in aromele lor bine cunoscute. Eu, in mod sigur, as cumpara de la ei exfoliante pentru corp, creme de maini (astea le-am mai gasit cateodata la anumite arome), sprayuri de camera. Fiori di Loto este printre preferatele mele de la ei si as vrea sa am cat mai multe produse cu aroma asta si sa duc rasfatul mai departe.

Va plac produsele de la Tesori d'Oriente? Care este aroma voastra preferata?

2 comentarii

  1. Nu am folosit varianta asta dar am folosit varianta cu bergamota parca acum cv.timp si a fost waw ! Ma bate gandul sa incerc si balsam de rufe !👍

    RăspundețiȘtergere