Ce am in portfard zilele astea

21.10.20

Perioada asta este una care ne solicita maxim pe toti si care ne face de multe ori sa ramanen cu intrebari si cu griji, dar care in acelasi timp ne "forteaza" sa avem mai multa grija de noi si de cei dragi, dar si sa fim mult mai atenti. Eu sunt pur si simplu atenta, evit tot ce pot evita in limita normalului, insa am ramas ancorata in realitate si nu am exagerat cu nimic pentru ca nu imi foloseste in nici un fel agitatia inutila. Asa ca m-am gandit sa va arat astazi ce car dupa mine intr-un mic portfard in zilele cand am drumuri de facut si stiu ca o sa fiu plecata mai multe ore.


Dezinfectantul si crema pentru maini au fost intotdeauna prezente in geanta mea, oricat de mica este geanta, si asta nu s-a schimbat pentru mine in nici un fel. Caut variante cat mai mici si compacte care sa fie usor de carat pentru ca nu imi place sa iau cu mine lucruri multe si voluminoase. Brandurile folosite se schimba mereu, astea sunt cele 2 pe care le am zilele astea la mine, Balsamul de la Rituals este pentru noapte, insa eu folosesc produsul asta ziua pentru ca este una din aromele mele preferate de la ei si pentru ca are o textura care imi place si care imi ajuta mult mainile dupa ce le "bombardez" cu atatea produse cu alcool. 

Un alt produs care nu imi lipseste este balsamul de buze, iar cel pe care il folosesc zilele astea este de la Pupa Milano din gama Sport Addicted. Am si varianta incolora, cea din poza este 002 Nude Rose si imi place mult. V-am mai spus de produsul asta, are o formula buna si eficienta, are SPF15 si este unul pe care l-am tot recumparat pentru ca mi se potriveste.

Din cauza mastii si a produselor de dezinfectare pe care le folosesc pielea mea a avut de suferit si m-am confruntat cu diverse episoade de dermatita de contact atat pe ten, cat si pe maini. Asa ca din geanta nu imi lipsesc doua produse care sa ma ajute atunci cand pielea mea da semne de revolta: Super Hydrate Overnight Mask de la Paula's Choice (v-am povestit aici de ea, eu o folosesc pe post de crema hidratanta si reparatoare) si sprayul AtopiControl de la Eucerin (este o varianta de 15 ml perfecta pentru geanta).

Iar ultimul produs de care vreau sa va spun este Rescue Remedy Comfort & Reassure (varianta Original) de la Bach Remedies, de care sunt sigura ca am mai pomenit pe blog in trecut. Varianta din poza este cea de 10 ml cu pipeta (vine si intr-o varianta spray care cred ca are 20 ml) si am recomandat-o multor persoane pentru momentele cand ce este in jur apasa si creaza un disconfort de care nu stii cum sa scapi. Perioada asta este una agitata, eu intalnesc multi oameni agitati si, fiind empatica, ma incarc cu multe, asa ca ma ajut cat pot. Daca vreti sa va povestesc mai multe despre remediile de la Bach spuneti-mi si o sa fac o postare separata.

Voi ce produse aveti in portfard zilele astea? Care sunt produsele esentiale pentru voi in perioada asta?

10 comentarii

  1. Eu am foarte putine lucruri in geanta pentru ca nici nu pot, nici nu vreau sa le car. Portofel, chei, servetele umede si uscate, dezinfectant pentru maini, guma de mestecat, masti de protectie si o plasa textila.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu am cate o sacosa textila prin toate gentile, pana si in rucsacul de sala am una. :)

      Ștergere
  2. Buna! Eu am in poetfard 1 crema maini oriflame,un parfum mic e un recipient de pe notino pe care il incarc cu parfum , 2 mostre de ruj avon ,un balsam buze eos ,un spray de 30 ml cu spirt, un gel dezinfectant ,o plia de unghii ,servetele umede /uscate ,oglinda si cam atat dar le car uneori degeaba unele dintre ele ca nu apuc sa le folosesc.😁

    RăspundețiȘtergere
  3. Evident dezifectant, servetele umede, uscate, acte, chei, bani, crema de maini (produsele ritual sunt chiar bune), oglinda, masca de rezerva, balsam de buze de cand cu masca am nevoie (sephora, body shop, neutrogena-chiar au efect).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce balsam de buze ai de la The Body Shop si merita incercat?

      Ștergere
  4. Excelente produsele, multumesc pentru recomandari!

    RăspundețiȘtergere