Inceput de noiembrie ...

1.11.19


Luna asta o incep cu un weekend prelungit, departe de Bucuresti, pentru ca simt nevoia de timp cu mine, departe de toata nebunia cu care am avut de-a face in ultima perioada. Asa cum va ziceam si saptamana trecuta, ma simt extrem de obosita, desi am dormit mult in ultimele zile si am incercat sa-mi ajut corpul cum am putut, tot sunt intr-un punct care nu imi place deloc si pe care sper sa-l depasesc curand pentru ca pe langa oboseala ma simt si extrem de iritata pentru ca nu pot face lucrurile asa cum imi doresc.

Nu am avut de foarte mult timp o perioada in care sa simt ca tot ce fac ma oboseste extrem si nu-mi doresc sa continui asa. Sper ca pauza asta de cateva zile sa ma ajute sa ma relaxez si sa ma incarc cu energie. Desi nu pot sa zic ca am plecat in cea mai buna forma, in ultimele zile am avut niste dureri de cap destul de urate si simt ca ma incearca o raceala, sper sa ma pot bucura de liniste si rasfat pentru ca este tot ceea ce simt ca vreau acum.

Am cateva plecari planificate (cel putin in mintea mea sunt planificate) in perioada urmatoare si sper sa imi iasa tot ceea ce am in minte pentru ca anul asta am muncit extrem de mult si nu prea am avut timp de o vacanta adevarata si chiar imi doresc una. Luna asta este, in mintea mea cel putin, una dedicata zambetelor si iubirii, asa ca sper sa pot sa transform gandurile in fapte si sa fac tot ceea ce imi doresc.

Cand am inceput sa scriu aveam niste idei clare si stiam ce vreau sa va spun, insa intre cateva telefoane si alte cateva lucruri pe care a trebuit sa le fac, mi-am dat seama ca ceea ce vreau de fapt sa va spun este sa va bucurati de clipa asta, sa nu mai lasati lucrurile mai putin placute sa va "apese" si sa va influenteze starea si modul in care actionati. Lucrurile se intampla, tine doar de noi sa le luam in tragic sau sa le privim ca pe o experienta si sa mergem mai departe, chiar si atunci cand nu ne arde de asta.

Tu cu ce ganduri incepi luna noiembrie?

8 comentarii

  1. Îți trimit o îmbrățișare și un gând bun! Dacă în anii trecuți noiembrie mi se părea trist și mohorât, între timp lucrurile s-au schimbat - azi împlinește Alex un an :) un an de fericire, un an de când suntem părinți, de când dormim mai puțin, dar râdem, iubim, alintăm și îmbrățișăm mai mult :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa fie sanatos si voi sa va bucurati de el si de toata perioada asta frumoasa.

      Ștergere
  2. un weekend minunat sa ai🤗💕meritam cu totii un respiro uneori. eu nu am planuri decat pt casa, si anume sa terminam de izolat podul ca fac focul si e racoare ca se pierde caldura repede... si curatenie, mancate, treburi domestice... pupici si o luna plina de reusite sa ai 🤗💕

    RăspundețiȘtergere
  3. Să fie cum îți dorești pauza asta și să se lege și următoarele cum vrei! Încep cu un amestec de gânduri luna asta, cam trebuie să fac ordine în ele, în rest caut un oarecare echilibru în tot și toate.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Deja a trebuit sa pun pe pauza ceva ce imi doream, dar asta e ... mergem inainte. ;)

      Ștergere
  4. Sper sa am o luna frumoasă pentru ca este si ziua mea pe 21 noiembrie!

    RăspundețiȘtergere