Arome de sarbatori de la The Body Shop

22.11.19

Am primit la inceptul lunii cateva produse din colectia de sarbatori de la The Body Shop si de-abia am asteptat sa va povestesc si voua mai multe despre ele pentru ca sunt delicioase. Sunt disponibile trei arome si sunt produse diferite pentru fiecare aroma, asa ca aveti de unde alege daca va doriti ceva. Au si cateva seturi extrem de frumoase daca vreti sa faceti cuiva o bucurie (mie seturile in saculeti mi se par cele mai interesante, am si eu 2 saculeti de anul trecut si ii folosesc des) si am vazut pe site ca au si cateva produse noi de machiaj pentru perioada sarbatorilor.


Cele trei arome de anul asta sunt: Warm Vanilla, Rich Plum si Juicy Pear si toate trei mi se par la fel de interesante, chiar daca sunt diferite. Warm Vanilla are o aroma dulce si cremoasa, genul de aroma gurmanda vanilata care te incalzeste. Am folosit din gama asta crema de maini cu unt de shea si iaurtul pentru corp cu lapte de migdale si imi plac mult amandoua. Texturile sunt usoare, intra imediat in piele si nu o lasa uleioasa si asta este exact ceea ce imi doresc eu de la produse de genul asta. Daca ati avut in trecut Vanilla Chai si Vanilla Marshmallow de la The Body Shop si va intrebati daca Warm Vanilla seamana cu ele raspunsul e nu - e vanilie pura.

Rich Plum a fost o surpriza mai mult decat placuta si mi se pare aroma cea mai sigura pentru un cadou, este o aroma proaspata fructat-florala care incanta simturile. Iaurtul pentru corp este usor si extrem de placut pe piele si hidrateaza foarte bine, iar untul de buze are o formula pe baza de unt de shea si hidrateaza bine buzele lasandu-le cu un luciu placut incolor. In urma cu cativa ani The Body Shop a avut o alta editie de sarbatori de pruna, Frosted Plum, insa aromele sunt diferite, cea de anul asta este mult mai reusita.


Juicy Pear este ultima aroma de sarbatori din colectia de anul asta si este cea care pe mine m-a surprins cel mai placut: este fresh, fructata si delicoasa si am folosit extrem de des iaurtul de corp pentru ca imi place la nebunie mirosul discret care ramane pe piele dupa folosire. Am primit si un sapun solid cu aroma de pere, dar nu am apucat sa il incerc. Ceea ce imi doresc din gama asta sunt exfoliantul pentru corp si crema de maini, dar mi se pare interesanta si lotiunea pentru maini in sticla mare cu pompa. Daca vreti o aroma altfel, proaspata, asta e recomandarea mea.


Ati incercat aromele astea noi? Care va place cel mai mult?

5 comentarii

  1. Am zis ca de Crăciunul acesta îmi fac un cadou de la ei, Juicy pear ma tentează cel mai mult dintre toate!

    RăspundețiȘtergere
  2. Am profitat de reducerea de Black Friday si mi-am luat cate un gel de dus din fiecare gama, insa Juicy Pear imi place atat de mult incat mi-am mai luat un spray de corp la pret intreg. Demult nu mi-a mai placut o gama atat de mult.

    RăspundețiȘtergere
  3. Maine merg sa le incerc, abia astept. La prima vedere as fi sarit direct pe warm vanilla, dar acum ca stiu i-au in calcul juicy pear. :)

    RăspundețiȘtergere