7 intr-o saptamana #237

10.11.19


Saptamana asta a fost una extrem de incarcata, iar pe mine m-au incercat multe ganduri si nu toate au fost bune, mi-am pus multe intrebari si n-am reusit sa inteleg multe lucruri din cele pe care le traiesc in momentul asta. Am incercat sa imi relaxez mintea si sa ma gandesc ca din orice lucru poti invata ceva, chiar si din alea care iti produc neplaceri. M-am gandit multe la perspective si la faptul ca daca nu lasi un lucru sa te domine poti schimba tot, dar oricat de optimista sunt eu, sunt si momente cand tot ce e in jur ajunge sa ma copleseasca si simt nevoia sa ma izolez. Multi oameni nu pricep partea asta cu izolarea, dar eu cred ca fiecare are propriul mod de a-si incarca bateriile - eu imi iau forta din mine, am nevoie de timp cu mine si lucrurile incep sa se schimbe in bine.

Printre lucrurile care m-au bucurat saptamana asta sunt noul meu ceas de la Parfois si doua lumanari de la DW Home pe care le-am primit cadou de ziua mea de nume - ma cheama si Gabriela, dar n-am facut niciodata mare tam-tam din asta pentru ca toata lumea ma stie drept Camelia. Lumanarile de la DW Home sunt o descoperire recenta si imi plac la nebunie aromele lor, dar si atentia la detalii si la mediu. Singurul site pe care le-am vazut in Romania este Notino - le gasiti aici in caz ca va tenteaza si vreti sa vedeti cum sunt. 

Am primit cateva noutati extrem de interesante saptamana asta, dar o sa va povestesc mai multe in perioada urmatoare pentru ca n-am avut nici timp si nici chef sa fac poze si sa caut informatii despre ele. Sunt momente cand blogul ma oboseste, desi imi place la nebunie sa impartasesc cu voi chestii interesante si folositoare - in momentul asta il simt ca o presiune pentru ca vreau sa va povestesc multe, insa in acelasi timp in viata mea se intampla lucruri si ma simt prinsa intr-o nebunie care ma consuma. Nu vreau sa iau o pauza, dar simt ca timpul nu ma ajuta deloc.

Vineri dimineata am plecat la munte si a fost o miscare foarte inspirata pentru ca aveam nevoie de liniste si aer curat. M-am plimbat mult, am incercat sa las in spate toate gandurile mai putin placute si sa ma bucur de cateva zile de pace. Am citit, am privit natura, m-am jucat cu toate pisicile si cainii care mi-au aparut in cale, m-am incarcat cu energie si m-am bucurat de momentele astea, fara sa ma gandesc la ce aduce ziua de maine. Cateodata e cea mai buna alegere pe care o poti face ... Am pus doar 3 poze din Predeal, insa pe Instagram puteti sa vedeti mai multe.

Saptamana voastra cum a fost?

10 comentarii

  1. Saptamana asta a fost obositoare psihic..multe ganduri si griji..dar la fel, am incercat sa ma relaxez si sa ma bucur de lucrurile mici, mai mult in weekend mi-a iesit
    Camelia

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cunosc bine asta cu oboseala psihica, asa ma simt si eu. Dar trece si perioada asta. :)

      Ștergere
  2. Super poza cu globul, cu lumea intoarsa.

    RăspundețiȘtergere
  3. Am avut o saptamana incarcata cu vizite pe la doctori, job etc. Ca sa echilibrez lucrurile mi-am comandat un parfum. Imi place de nu mai pot "Nomade" de la Chloe :) S-a schimbat ceva in mine, imi descopar aspecte noi, nu stiu :)
    Gand bun <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Gusturile de schimba, iar Nomade e misto. Sa ai zile frumoase!

      Ștergere
  4. Cami , La multi ani cu intarziere , stiam ceva dar nu eram sigura si nu voiam sa fac vreo gafa mai ales ca nu ai zis nimic. Foarte frumos ceasul , sa-l porti cu mare drag si, da...te inteleg cu izolarea pentru ca simt de multe ori la fel .
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, e chiar primul meu nume, dar nu l-am folosit niciodata. Intotdeauna m-am simtit o Camelie. Imi place si mie mult ceasul, a fost dragoste la prima vedere. :)

      Ștergere
  5. Ma regasesc in articolul tau si de multe ori ma izolez si nu vreau sa mai stiu de nimeni si nimic!mai ales cand imi aduc aminte ca mi am pierdut parinti prea devreme😢

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Din experiente triste de genul asta invatam cele mai importante lucruri si ajungem sa punem valoare pe ce conteaza cu adevarat.

      Ștergere