Produse #kbeauty care imi plac

12.11.19

In ultima perioada fenomenul #kbeauty a luat o amploare si mai mare si au inceput sa apara si in Romania din ce in ce mai multe branduri, asa ca m-am gandit ca e momentul potrivit sa va povestesc un pic despre ce produse imi plac mie si care este parerea mea despre ingrijirea cu produse asiatice. Sunt multe produse extrem de interesante si cu formule excelente, asa cum sunt si produse care nu merira, ceea ce imi place mie este ca asiatici pun mare pret pe protectia solara si orice rutina a lor contine si un produs cu SPF. 

Apreciez in mod deosebit inovatia lor in ceea ce priveste tehnologia cand vorbim de frumusete, dar si accentul pus pe double cleansing. Am vazut niste produse lansate de curand care din punct de vedere al texturii si al modului de productie au reusit sa ma surpinda mai mult decat placut, chiar urmaresc cu interes zona asta pentru ca sunt curioasa din fire. Produsele de care vreau sa va povestesc astazi sunt de la Glowrious Cosmetice Asiatice. Momentan le gasiti doar aici, pe pagina de Facebook, insa Rena lucreaza si la un magazin on-line. Eu le-am folosit in ultimele doua luni si am avut timp suficient sa imi fac o parere despre ele (intre timp am si terminat unele dintre ele).


Vreau sa incep cu Hada Labo Gokujyun 3D Alpha Lotion varianta Moist pentru ca este unul dintre produsele care m-a impresionat de la prima folosire si care a ramas intre produsele pe care le folosesc aproape zilnic. Cei de la Hada Labo au mai multe variante ale acestei lotiunii si pe mine ma tenteaza foarte tare si varianta cu vitamina C si acid tranexamic care este indicata pentru petele pigmentare. Raportul pret/ calitate este unul excelent si daca cautati un produs de genul asta chiar va recomand sa le incercati.

Este o lotiune cu o textura extrem de lejera si placuta si cu o formula foarte buna: 4 tipuri de acid hialuronic, elastina cu molecula mica, colagen, peptide, squalane si retinol. Se foloseste pe pielea umeda, imediat dupa curatare si este baza tuturor celorlalte produse de ingrijire pe care le folosesc dupa. Ofera pielii fermitate si elasticitate si o lasa hidratata si neteda. Nu este testata pe animale, nu contine alcool, parfum si nici uleiuri minerale si mie imi place la nebunie pentru ca ma ajuta sa imi mentin pielea cat mai hidratata si mai neteda, dar in acelasi timp ajuta ca celelalte produse sa patrunda si sa actioneze mai bine.

Se poate folosi asa cum v-am spus eu mai devreme, in rutina de seara pe post de toner, insa o puteti aplica si dimineata inainte de a aplica produsele de machiaj sau in caz de nevoie ca tratament intens hidratant: imbibati doua dischete demachiante cu produs si lasati-le sa actioneze in zona ochilor 10-15 minute (aceeasi metoda poate fi folosita si pe zonele uscate ale corpului - care au nevoie de hidratare imediata).


Un alt produs care mi-a placut la nebunie si pe care l-am si terminat este Ageless Real Eye Cream For Face (stiu ca denumirea e caraghioasa) de la AHC, un brand care este nou pentru mine pentru ca nu l-am incercat pana acum. Varianta asta pe care am avut-o eu are 12 ml, insa exista si o varianta la 30 ml, care are un pret si mai bun. Eu folosesc in zona ochilor ce folosesc si pe ten, asa ca rar mi se intampla sa termin o crema care este marcata ca fiind speciala pentru zona ochilor, insa asta mi-a placut atat de mult incat am terminat-o repede. Nu degeaba este unul dintre cele mai vandute produse in Korea.

Formula imi place mult - contine niacinamide, adenozina, peptide, ceramide, colagen, 4 tipuri de acid hialuronic, uleiuri, unt de shea, insa ceea ce m-a convins la crema asta este textura. Se topeste pe piele, intra imediat in piele si reuseste sa lase pielea hidratata si neteda. Ingredientele active sunt reduse foarte mult la nivel molecular, 1/300 din marimea unui por al fetei, ceea ce permite sa se topeasca instant si eficient in contact cu caldura pielii si este absorbita total, iar ochii mei sensibili se bucura extrem de mult de aspectul asta.


Mizon Collagen 100 Ampoule este un ser pe care imi doream de ceva vreme sa il incerc (ma mai tenteaza si cel cu acid hialuronic de la acelasi brand), chiar daca are o formula mai ciudata pentru cineva care este obisnuit cu formularea produselor pentru Europa sau SUA. Pe langa colagenul marin care este intr-o concentratie foarte mare, formula are peptide, acid hialuronic, adenozina, niacinamide, iar textura este una foarte lejera, ca o apa.

Este un produs care actioneaza foarte bine pe fermitate si elasticitate, iar textura lejera il face extrem de potrivit pentru cineva care prefera o ingrijire a tenului in mai multi pasi si de la o varsta incolo pielea chiar cere asta, indiferent ca vrei sau nu. Eu folosesc multe produse care sa ma ajute cu fermitatea si imi place serul asta pentru ca este usor si are mai multe tipuri de peptide, dar si alte ingrediente care fac ceea ce am eu nevoie.


Am lasat la final doua fiole de la eyenlip - First Magic Ampoule - care au un pret foarte bun si ajung pentru 10-15 folosiri (au 13 ml). Sunt mai multe variante disponibile, eu le-am incercat pe cele cu peptide si pe cele cu vitamine. Au o textura lejera si intra repede in piele, singurul lor minus este ca contin si o cantitate mica de parfum spre finalul listei de ingrediente, iar la unele variante sunt si ceva extracte care ar putea avea un potential iritant.

Varianta cu peptide are si un complex AHA, iar cea cu vitamine contine si extract de catina si niacinamide, pot fi o varianta foarte buna pentru zona decolteului si a gatului daca nu vreti sa folositi produse scumpe si nu aveti o sensibilitate la parfum. Varianta cu colagen mi se mai pare interesanta si am incercat de la brandul asta si fiolele Lulu pentru par, care mi-au placut la nebunie si pe care cred ca o sa le vreau din nou.


Ati incercat vreunul dintre aceste produse? Care este parerea voastra despre produsele #kbeauty? Le folositi? Aveti vreo recomandare pentru mine?

6 comentarii

  1. Foarte interesante si complexe. De luat in considerare

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumim pentru articol! Nu am folosit aceste produse! Multumim pentru recomandări! Sigur sunt produse foarte bune!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asiaticii au multe produse interesante, insa e greu sa alegi doar cateva cand sunt atat de multe.

      Ștergere
  3. Buna, AHC se gaseste si la noi? Eu am vazut doar pe Amazon.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Este link in postare catre pagina de unde le-am luat eu din tara.

      Ștergere