Produse asiatice pentru machiaj

15.11.19

Zilele trecute va povesteam de cateva produse pentru ingrijirea tenului din zona #kbeauty, iar astazi vreau sa va spun despre cateva produse de machiaj pe care le-am tot folosit si care imi plac mult. Primele trei le am de la Glowrious Cosmetice Asiatice, iar ultimul l-am luat de pe Ebay la un pret extrem de bun. Daca aveti nevoie de recomandari de produse puteti sa o intrebati direct pe Rena de la Glowrious pentru ca va poate ajuta cu multe informatii. Eu vreau sa incerc in perioada urmatoare un fond de ten de tip cushion cu protectie solara ridicata, insa nu m-am decis inca la unul anume.


Etude House nu este un brand nou pentru mine, am mai avut in trecut cateva produse de la ei, in ultima perioada am folosit Face Blur, primerul lor disponibil in trei variante: Mattifying, Smoothing si Moisturizing, toate trei ofera si protectie solara. Varianta pe care o am eu este Smoothing si are SPF33, minimizeaza porii si uniformizeaza, oferindu-i tenului o nuanta sanatoasa si lasandu-l cu un aspect neted. 

Textura este una extrem de placuta si intra repede in ten si chiar ajuta in diminetile cand nu m-am odihnit suficient si tenul are nevoie de putin ajutor, efectul de luminozitate este unul real si imi place ce face. Mi-ar fi placut si mai mult daca nu avea parfum, insa sunt putine primere cu formula curate, iar ochii mei nu par deranjati, asa ca l-am tot folosit.


Skin Perfecter Cover Up BB Cream de la Secret Key imi place la nebunie si l-am folosit extrem de des in ultimele saptamani. Nu contine alcool, are SPF30 si o formula interesanta cu acid hialuronic, niacinamide, centella asiatica si adenozina. Eu am nuanta Natural Beige si se adapteaza perfect tenului meu, exista si o nuanta mai deschisa (21 Light Beige) insa, din ce am vazut eu, are un subton roz care mie nu mi se potriveste.

Nu am mai folosit de ceva vreme un BB asiatic si uitasem ce acoperire au produsele de genul asta, asa ca la prima folosire am aplicat cam mult produs. Este nevoie de o cantitate extrem de mica pentru intreaga fata si arata foarte natural pe ten - este hidratant, uniformizeaza si lasa tenul cu un aspect uniform si sanatos. Rezista foarte bine pe tenul meu normal si reuseste sa mascheze destul de bine micile imperfectiuni ale tenului.

The Saem este un brand de care nu am auzit decat recent, insa am citit niste pareri foarte bune despre Cover Perfection Tip Concealer, concealerul lor cu SPF28 (ati observat deja ca tot ce folosesc in ultima perioada este cu protectie solara, minerala in cele mai multe cazuri) si am vrut sa-l incerc. Produsul are 6,5 grame si pe mine m-a pacalit cand l-am primit pentru ca mi s-a parut mult mai mic, asa ca am zis sa va spun si asta in caz ca vreti sa-l incercati.

Nuanta pe care o am eu este 1.25 si mi se potriveste foarte bine, am vazut ca exista si o varianta Brightener si o vreau si pe aia. Are o formula buna cu ingrediente care pastreaza pielea hidratata, cu un complex de oxigen si cu pigmenti care reflecta lumina, nu se strange, nu usuca si reuseste sa lumineze decent zona de sub ochi, iar faptul ca are SPF este pentru mine un bonus care ma face sa intind mana dupa el extrem de des.


Ultimul produs de care vreau sa va povestesc este de la A'PIEU si este vorba de Mineral 100 Tone Up Sun Powder, cel mai recent produs asiatic de machiaj pe care am inceput sa il folosesc. Este o pudra minerala cu protectie solara 50 si o formula curata si a avut un pret extrem de bun - in jur de 6 dolari pentru 6 grame de produs, eu am luat-o de pe Ebay, insa o gasiti pe multe siteuri de afara care vand produse asiatice. Eu am luat-o sa o reaplic pe timpul zilei peste machiaj si face exact ceea ce promite. Daca cautati o pudra de genul asta merita sa o incercati.


Voi folositi produse asiatiace pentru machiaj? Cum vi se par?

2 comentarii

  1. Multumim pentru recomandări! Chiar imi place ce am citit despre aceste produse! Chiar as vrea sa le incerc!cum eu am o obsesie cu fondurile de ten😁

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. BB creamurile asiatice chiar sunt altceva, merita incercate.

      Ștergere