7 intr-o saptamana #239

24.11.19


Am avut, in sfarsit, o saptamana mai linistita, chiar daca nu a fost lipsita de probleme si parca lucrurile incep cumva sa se linisteasca. Nu stiu cum va descurcati voi cu schimbarea asta brusca de temperatura, dar eu am simtit frigul din ultimele zile in toate articulatiile si asta mi-a dat ceva batai de cap. Am trecut la haine groase, la incaltaminte de iarna si am baut si mai multe cani de ceai decat de obicei pentru ca in multe seri am ajuns acasa destul de infrigurata si m-a prins si ploaia de cateva ori fara umbrela.

Saptamana asta am ajuns la doua evenimente legate de sanatate si mi-au placut amandoua mult, imi place sa descopar cat mai multe informatii care sa ma ajute sa fac cele mai inteligente alegeri pentru un stil de viata cat mai sanatos si imi place si mai mult sa descopar oamenii care stiu ce vorbesc si pot da niste sfaturi pertinente. Marti am fost la lansarea testului de nutrigenetica in Romania de catre Regina Maria prin Genetic Center si este un subiect de care am de gand sa va povestesc mult mai multe luna viitoare pentru ca merita.

Am primit si comanda data la Libris de Black Friday - am luat doua carti pentru mine la super preturi, cateva alte carti pentru cadouri, dar si niste ceaiuri de la Tea Garden, un brand pe care nu l-am mai intalnit pana acum. Cei de la Libris au weekendul asta transport gratuit prin curier indiferent de valoarea comenzii si daca va intereseaza ceva aici puteti sa vedeti intreaga lor oferta. Zilele trecute am plasat o comanda si pe Vivre si mi-am luat o tigaie de la Pensofal (v-am mai spus de brandul asta pe blog) la un pret foarte bun. Inca mai au reduceri pe site, le gasiti aici si daca nu ati dat comanda la ei pana acum pe pagina cu magazine de pe blog gasiti un link cu o invitatie care va ofera o reducere de 25 lei la prima comanda pe site. 

Dintre noutatile de saptamana asta vreau sa va arat cateva chestii de la Paula's Choice. De serul Calm v-am mai povestit (ma ajuta mult cu dermatita cu care ma lupt in ultimele saptamani si am vrut sa am cateva mostre pentru cand sunt plecata), Lip & Body Treatment Balm este un produs multifunctional pe care zic de ceva vreme ca o sa-l incerc, iar marea mea curiozitate a fost noua crema lansata, Water-Infusing Electrolyte Moisturizer, o crema de generatie noua cu electroliti, ceramide, peptide, niacinamide si alge. Am ridicat o comanda data pe Notino si mi-am luat cateva produse de la Uriage pentru pielea problematica pentru ca, asa cum va ziceam mai sus, inca ma lupt cu dermatita si pielea mea are nevoie de ajutor. 

Joi am ajuns la un alt eveniment si de data asta a fost unul legat de stres si efectele lui asupra corpului, intr-un cadru plin de informatii legate de homeopatie. V-am intrebat pe Instagram ce pareri aveti despre homeopatie si raspunsurile au fost destul de impartite. Daca vreti sa va povestesc mai multe despre asta, spuneti-mi in comentarii pentru ca prima mea parere a fost ca nu exista informatii reale pe tema asta si oamenii si-au format pareri dupa ureche, cum se spune. Medicii homeopati au terminat Facultatea de Medicina (in Romania nu poti fi medic homeopat altfel) si sunt oameni pregatiti si cu o gandire deschisa, asa ca m-a mirat putin avalansa de pareri negative legate de subiectul asta. 

Ziua de vineri a venit cu multe surprize pentru mine si m-am trezit de multe ori zambind aiurea. Am primit doua calendare Advent cu ceaiuri si m-am bucurat mult de tot - nu se gasesc in Romania, cel de la Pukka e posibil sa mai apara aici. Dupa care a urmat o surpriza de la Pupa Milano si am primit si calendarul lor Advent, pe care o sa vi-l arat zilele astea pe Instagram pentru ca mi-ati spus ca vreti unboxing acum, nu in decembrie. Il gasiti aici, mai sunt doar cateva bucati disponibile.Weekendul a fost dedicat relaxarii si nu prea am avut contact cu canalele de social media si mi-a prins bine. Zilele voastre cum au fost?

6 comentarii

  1. Eu abia astept sa ne povestesti despre testul de nutrigenetica :) Ma intereseaza subiectul, urmaresc pe cineva care lucreaza cu el, am vazut ca si cei de la Regina Maria l-au introdus in portofoliul lor, e wow :)
    Zilele mele sunt cam incarcate, sper sa se linisteasca cat mai repede.
    Cu homeopatia sunt rezervata - nu stiu sa-ti spun de ce, dar as tinde sa cred in suportul oferit de plante. Mi-am luat si un ceai despre care se spune ca ar ameliora lupusul, momentan n-am observat nimic, dar nici nu apuc sa-l beau zilnic caci sunt tot pe drumuri.
    Gand bun <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Imi fac timp curand si va povestesc pentru ca mi se pare extrem de interesant pentru cei care au diverse probleme si nu gasesc raspunsuri, dar nu numai pentru ei.

      Eu cred in ce incerc si eu as zice ca este o alternativa de luat in calcul, nu inlocuieste anumite lucruri, dar poate ajuta. Experienta mea personala e una pozitiva, asa ca vreau sa cred ca ajuta.

      Si zilele mele sunt aiurea rau, sper sa se calmeze si sa respiram mai linistit cat de curand. Sa ai o saptamana frumoasa!

      Ștergere
  2. Ma declar super multumita de saptamana asta, vreau sa iti spun ca si pe mine m-a prins frigul asa ca am trecut la pulovere groase, palton, fular, am scos tot arsenalul ca nu se mai poate. Black Friday-ul mi-a dat batai de cap si am inceput sa cumpar cadouri de Craciun, in fiecare an ma pregatesc dinainte. Pt mine am luat in blender nou power pt facut sucuri, am redus cafeaua de dimineata si am trecut pe smoothie. Chiar as vrea sa ne vorbesti despre homeopatie si ce ai invatat no u, am auzit numai de bine despre asta.
    Sa avem o saptamana buna si calda ! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa il folosesti cu placere, ar trebui sa fac si eu smoothieuri mai des, dar tot dupa ceai intind mana. Sa ai zile frumoase!

      Ștergere
  3. De homeopatie eu sunt si foarte interesata si foarte convinsa. Eu am vazut ce rezultate am avut pe sarcina si pe alaptare, ca atare sunt convinsa foarte tare ca homeopatia este o forma a medicinii care face mult mai mult bine decat credem. In Uk exista spitale unde se recomanda si se merge pe tratament homeopat. Am avut ocazia sa merg si la evenimente Boiron de unde am plecat exact cum zici si tu cu multe informatii pertinente care nu imi dau nici un motiv sa ma indoiesc de capacitatea acestor remedii. Vrem unboxing la Pupa Advent Calendar!!! Folosesc pluralul, am senzatia ca sunt in asentiment cu multe din fetele ce te urmaresc :).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am pus astazi pe Stories unboxingul de la Pupa, banuiesc ca l-ai vazut deja.

      O sa scriu luna viitoare cum vad eu toata treaba asta cu homeopatia, e un subiect destul de controversat.

      Ștergere