Absolut Repair de la L'Oreal Professionnel

25.11.19

Zilele astea au fost - si inca mai sunt - pline de oferte si sunt sigura ca si voi ati profitat de o parte dintre ele, sunt siteuri care chiar au avut oferte care merita si despre asta vreau sa va povestesc si eu astazi. Cei de la Notino au un al doilea val de reduceri de Black Friday care incepe astazi, 25 noiembrie, si se termina duminica, 1 decembrie. Codul black20 ofera 20% reducere la brandurile populare selectate, nu uitati sa introduceti codul in cosul de cumparaturi si va recomand sa va uitati si la selectia de cadouri de Craciun pentru ca au o multime de noutati.


Astazi vreau sa va povestesc despre cateva produse noi pentru par de la L’Oréal Professionnel pe care le-am luat de pe Notino la ultimele comenzi si pe care le-am folosit in perioada asta. Gama Absolut Repair Golden Quinoa + Protein este o gama pentru hidratare si reparare si mi s-a parut extrem de interesanta, asa ca mi-am cumparat in final 5 produse din gama asta. In afara de cele de mai jos mai exista inca o varianta de masca pentru par, asa ca pot sa spun ca am incercat toata gama pe parul meu. Reducerea de 20% se aplica si pentru aceste produse, asa ca daca va gandeati sa le incercati asta e momentul potrivit.

Produsele sunt infuzate cu quinoa aurie si proteine si promit un par mai sanatos si mai stralucitor, fara a-l incarca deloc. Samponul si balsamul actioneaza foarte bine impreuna si curata in profunzime, insa in cazul meu masca face diferenta. Cred ca ati observat in timp la mine tendinta de a da mai multi bani pe masti cu formule bune decat pe sampon si balsam, insa de data asta am vrut sa vad cum functioneaza toata gama si daca parului meu o sa ii placa. Daca va ganditi doar la unul dintre astea trei produse recomandarea mea este masca pentru restructurare, chiar face o treaba nemaipomenita, mai ales in cazul unui par indisciplinat. Eu mi-am luat direct varianta la 500 ml pentru ca are un pret mult mai bun si pentru ca parul meu s-a inteles bine cu mastile Absolut Repair si in trecut.


Repair 10 in 1 Perfecting Multipurpose Spray ofera hidratare si suplete parului, are un efect de descurcare si anti-frizz si in plus ofera si protectie termica. Are o formula usoara, care nu incarca parul si este genul de produs multifunctional pe care e bine sa il ai la indemana si sa-l aplici pe parul uscat cu prosopul inainte de a-l "abuza" cu diverse instrumente de styling. Eu am mereu un spray de genul asta la indemana si imi place rezultatul pe care il ofera parului.

Nourishing Serum este un produs extrem de potrivit pentru parul uscat cu tendinte frizzy pentru ca reuseste sa ii ofere hidratare si stralucire, in timp ce il las matasos si mult mai usor de aranjat. Eu il folosesc dupa spray, inainte de uscare, insa l-am aplicat si pe parul uscat pe varfuri, ca un tratament, si imi place ce face pentru parul meu. Este unul dintre cele mai bine vandute produse din gama Absolut Repair.


Aveti ceva pe lista de cumparaturi zilele astea?

Va plac produsele de la L'Oreal Professionnel? Care gama este preferata voastra?

Trimiteți un comentariu