Primele mele impresii despre criolipoliza

26.11.19

Va spuneam prima data despre criolipoliza pe blog in anul 2015 si postarea aia inca aduce mult trafic pe blog si am vazut femei care si-au povestit experienta si mi-am dat seama ca este momentul potrivit sa va povestesc si experienta mea - sau cel putin impresiile pana in momentul asta pentru ca nu am terminat inca sedintele - pentru a vedea procedura asta si prin ochii mei. Mi-ati spus si voi ca va intereseaza subiectul atunci cand v-am intrebat pe Instagram, o sa revin spre finalul lunii ianuarie cu rezultatele finale si niste concluzii clare.

Eu am ales sa fac sedintele de criolipoza la SKIN MedSpa din motivele de care v-am povestit in postarea asta. Pentru mine conteaza aparatura (si am stiut clar ca nu vreau altceva decat tehnologia CoolTech) si personalul, asa ca am ales SKIN MedSpa chiar daca este destul de departe de mine. Si va amintesc din nou sa alegeti cu capul si sa aveti niste criterii clare cand vine vorba de proceduri la clinici/ saloane, chiar si cand vorbim de proceduri non-invazive. Si sa nu va ganditi ca pretul nu conteaza pentru ca realitatea este ca chiar conteaza - o sedinta de 100 lei clar nu este ceea ce va aduce rezultate. Criolipoliza nu este o procedura ieftina si tocmai de-asta am vrut sa va povestesc, iar daca vreti sa o incercati cei de la SKIN MedSpa au niste oferte bune de Black Friday, le gasiti aici si au un pachet extrem de interesant ce combina criopoliza, radiofrecventa si presodrenajul.


Dar sa revin la criolipoliza si sa va spun pe scurt ce este si ce face: este o procedura non-invaziva care ingheata celulele adipoase in exces, pentru a le elimina apoi gradual din organism prin sistemul limfatic. CoolTech raceste pana la -8 grade in mai putin de un minut, ceea ce face tratamentul unul care nu produce disconfort. Pielea nu este deloc afectata, iar aceasta procedura, care are un efect de liposuctie fara operatie, poate fi facuta atat de femei, cat si de barbati care cauta o slabire localizata si stim toate cat de greu este de slabit pe anumite zone. Puteti citi mai multe detalii despre criolipoliza aici, eu vreau sa insist mai mult pe propria mea experienta ca sa faceti o idee ce este cu adevarat procedura asta.

Eu am ales zona abdomenului si este nevoie de 3 sedinte pe aceeasi zona pentru a avea rezultate notabile, repetarile se fac la 45-60 de zile si daca zona cu grasime este una extinsa nu este suficienta o sedinta cu 2 aplicatori, insa toate detaliile astea le discutati cu specialistii de la clinica si la SKIN MedSpa am primit toate informatiile de care am avut nevoie. Fiecare sedinta dureaza 70 minute si eu am incercat atat o sedinta, cat si o combinatie de 2 sedinte una dupa alta pe zone diferite, asa ca pot sa ma pronunt si in cazul asta.

Citisem multe inainte de a lua decizia de a incerca criolipoliza, stiam ca efectul de vacuum este cel prin care actioneaza criolipoliza, stiam ca se aplica niste membrane impregnate cu gel rece pentru a proteja pielea, stiam ca temperatura va fi scazuta in camera de tratament, stiam ca este posibil ca zona respectiva sa ramana amortita sau chiar sa fie vanata in functie de toleranta fiecarei persoane, dar tot asa stiam ca suntem diferiti si ca reactionam diferit. Iar eu pana acum am facut cate 2 sedinte pe zone diferite ale abdomenului si de fiecare data am avut alte reactii, ceea ce mi se pare extrem de interesant.

Dupa prima sedinta pe o singura zona mi-am simtit zona amortita si foarte rece mai bine de 24 de ore (in prima zi nu este recomandat sa se faca dus cu apa fierbinte pe zona respectiva si este indicat sa se maseze zona cateva zile dupa procedura), la urmatoarele aplicari din prima serie de sedinte pe abdomen am simtit in noaptea respectiva ca imi ia foc pielea si am dormit destul de prost. Nu m-am invinetit, nu mi-au ramas semne si nici nu am avut dureri, desi imediat dupa pielea este rosie si nu arata tocmai bine (v-am aratat si pe Stories cum arata imediat dupa procedura). 

Insa atunci cand s-au pus aplicatorii pe lateral, relativ aproape de zona ficatului, zilele urmatoare am simtit un disconfort, dar asta tine strict de mine si de sensibilitatea mea, cat si de faptul ca neavand fiere, ficatul meu este destul de obosit. Trebuie sa tineti cont ca suntem diferiti si avem toleranta diferita la durere si disconfort si asta "atarna" greu. Pentru ca clinica nu este aproape de mine am optat si pentru doua sedinte una dupa alta, pe zone diferite, insa nu este ceva ce recomand pentru ca, desi clinica mi-a asigurat tot confortul, am fost invelita si nu am simtit disconfort in timpul procedurii, dupa aceea m-a durut capul destul de rau pentru ca aparatul, actionand pe racire, are nevoie de o anumite temperatura in camera. Recomandarea mea personala, pe baza experientei mele, este sa nu faceti 2 sedinte una dupa alta, puneti-le in zile diferite si va fi mult mai bine.

Am urinat mult in perioada asta, am simtit cum se inmoaie zona pe masura ce zilele treceau (rezultate se vad deja, insa o sa va spun mai multe cand termin toate sedintele) si am avut si o experienta cu transpiratia pe zona abdomenului care a mirosit ciudat dupa criolipoliza, insa nu este ceva ce s-a mentinut. Ceea ce vreau insa sa va spun este ca nu este o procedura usoara pe care o faci, ai plecat si totul e perfect. Corpul este supus unei traume, chiar daca vorbim de o procedura non-invaziva, si, in functie de fiecare persoana si particularitatile ei, ceea ce traim si simtim va fi diferit de la persoana la persoana.

Eu am trecut prin diverse stari, in perioada asta, am evitat sa merg la sala 2-3 zile dupa pentru ca am simtit ca asa e cel mai bine pentru mine, m-am hidratat mult si am incercat sa imi ajut organismul atat cat am putut. La nivel energetic am simtit schimbarile din corpul meu si au fost zile cand mi-a fost greu, desi fizic nu ma durea nimic, si asta este un subiect despre care nu am vazut informatii si despre care vreau sa va spun pentru ca este important - noi suntem energie si orice interventie de genul asta are urmari si vine cu schimbari. 

Nu stiu daca am scris tot ceea ce voiam sa va spun, insa ma puteti intreba daca aveti nelamuriri sau vreti sa stiti alte detalii in afara de cele de care am povestit eu. Si o sa inchei cu o rugaminte catre voi: documentati-va inainte de a alege un salon sau o clinica, nu luati de bun tot ce vi se spune, cititi, intrebati si mergeti acolo unde simtiti ca e cel mai bine pentru voi. Daca ati incercat criolipoliza si vreti sa impartasiti si experienta voastra eu sunt curioasa sa citesc si alte experiente si sunt sigura ca informatiile vor fi de folos si altor persoane.

Trimiteți un comentariu