Uleiuri Nivea pentru curatarea tenului

4.11.19

Inainte sa incep sa scriu m-am tot gandit daca am mai povestit vreodata pe blog de uleiuri de curatare si cred ca raspunsul este nu. Si este nu pentru ca eu nu prea folosesc uleiuri pentru curatare si nu pentru ca nu imi place ceea ce fac, ci pentru ca ochii mei sensibili nu le tolereaza deloc bine. Insa in ultima perioada sunt extrem de atenta atunci cand vine vorba de double cleansing pentru ca am vazut clar cat de greu sa indeparteaza produsele cu SPF de pe ten si ce reziduri raman daca se folosesc doar servetele demachiante sau un cleanser solubil in apa. Iar uleiurile mi se par cea mai buna alegere ca prim pas pentru curatarea tenului.

Nivea a lansat de curand cateva uleiuri de curatare si mi-au atras atentia inca de cand le-am vazut prima data pe Instagram pe contul Nivea Germania, un cont care mie imi place mult, asa ca am zis sa le dau o sansa si sa va povestesc si voua despre ele pentru ca stiu ca va plac produsele Nivea si stiu si ca multe dintre voi folositi uleiuri pentru curatarea tenului.


Varianta pe care am folosit-o in ultima saptamana este cea pentru ten sensibil cu ulei din samburi de struguri pentru ca nu are parfum. Are o formula simpla, curata, cu un singur ulei vegetal, si se descurca extrem de bine, indeparteaza machiajul eficient si curata tenul asa cum promite. Eu folosesc uleiul ca prim pas, dupa care revin cu un cleanser sau cu un gel micelar si imi place cum imi simt tenul.

Uleiul se aplica pe tenul uscat (2-3 pompite sunt suficiente, depinde si de cate produse de machiaj ati folosit in ziua respectiva), se maseaza, dupa care se emulsioneaza cu apa si sa clateste. Nu as putea sa folosesc doar uleiul pentru ca tenul ramane usor uleios dupa si mie nu imi place deloc senzatia asta, dar ca prim pas mi se pare potrivit si o sa continui sa il folosesc - am fost saptamanile trecute la un eveniment si am castigat la o tombola chiar uleiul asta, asa ca am si rezerva.


In afara de varianta mov de care v-am povestit mai sus, mai sunt inca doua variante: una bleu cu ulei de cocos pentru tenul normal - varianta asta este disponibila si in magazine, insa are parfum si una roz cu ulei de macadamia pentru ten uscat - pe asta nu am vazut-o in magazine, insa o gasiti online aici (cred ca are parfum si asta, insa nu stiu sigur pentru ca nu am vazut formula, dar cum pe ambalaj nu scrie ca nu are parfum tind sa cred ca are). Chiar daca este vorba de un produs care se clateste de pe ten va recomand sa alegeti varianta fara parfum pentru ca ajunge in zona ochilor si parfumul este iritant.


Le-ati incercat? Cum vi se par? Va plac uleiurile de curatare?

6 comentarii

  1. deocamdata nu am folosit nimic de lacest fel de la acest brand, dar avand in vedere ca am citit numai lucruri bune, am sa ma uit la raft dupa el :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Astea sunt noi, nu cred ca au mai avut uleiuri de curatare pana acum, dar chiar merita incercata varianta fara parfum.

      Ștergere
  2. Daa,uleiurile de curatare si balsamurile sunt preferatele mele. Imi place ca pur si simplu topesc machiajul fara sa insist cu dischete demachiante, o senzatie asa de faina pt tenurile sensibile. Cu siguranta am sa il caut in magazine si am sa cumpar numaidecat. :)
    O saptamana buna sa avem ! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu prefer texturi mai usoare, dar pe asta chiar il folosesc constant de cand il am. :)

      Ștergere
  3. Chiar imi plac foarte mult noile formate ale acestor produse!

    RăspundețiȘtergere