Parfumuri de toamna cu reduceri? Da!

7.11.19

Astazi vreau sa vorbim despre parfumuri, dar nu despre un parfum anume, ci despre anotimpuri si parfumuri, despre oferte bune la parfumuri, despre modul in care alegem un parfum, despre ce ne place si ce nu ne place. Parfumul este o alegere personala si consider, ca indiferent de buget, poti sa gasesti acel parfum care sa te caracterizeze si sa ti se potriveasca. Pentru mine parfumul este accesoriul final care intregeste o tinuta si, asa cum v-am mai zis si cu alte ocazii, trebuie sa imi trezeasca o emotie si sa imi spuna o poveste ca sa ne imprietenim.

Cei de la Notino au un prim val de reduceri de Black Friday in perioada 11 - 17 noiembrie si este dedicat parfumurilor. Folosind codul black beneficiati de o reducere de 15% la toate parfumurile, iar in ultima perioada au adus o multime de branduri noi si interesante: Eisenberg, Le Couvent de Minimes, Tom Ford, Amouage si multe altele. Va recomand sa va uitati si la ce au pregatit in materie de cadouri de Craciun pentru ca au oferte bune si niste seturi extrem de avantajoase.


Dar sa revenim la parfumuri. Sunt parfumuri pe care le port doar cand e cald, asa cum sunt parfumuri pe care le port doar cand se raceste afara, dar am si cateva parfumuri pe care le port rar si doar cu anumite ocazii. Insa am cateva parfumuri pe care le pot purta indiferent de anotimp si m-am oprit la 3 astazi: Flowerbomb Midnight de la Viktor & Rolf, Signorina Misteriosa de la Salvatore Ferragamo si 212 Sexy de la Carolina Herrera.

Flowerbomb Midnight l-am primit cadou de ziua mea si imi place la nebunie, este un parfum lansat anul asta si este floral fructat dar cu cateva note lemnoase si de mosc care ii dau o senzualitate aparte, dar in acelasi timp il pastreaza in zona parfumurilor proaspete. Signorina Misteriosa a ajuns in viata mea iarna trecuta si mi-a placut de la prima mirosire - este dulce si vanilat, insa misterios si jucaus, dar are cateva note cremoase si laptoase care il balanseaza foarte bine. 212 Sexy este cel mai serios dintre ele, este pudrat si usor picant, cu note dulci de vanilie, dar si cu cateva accente pudrate.


Din categoria parfumurilor pe care nu le port decat cand este rece afara m-am decis astazi sa va amintesc de patru care nu au aparut decat rar de tot mentionate pe blog. L'Extase de la Nina Ricci este parfumul care te invita sa-ti eliberezi fanteziile, o combinatie de caramel dulce, ambra si trandafir, un parfum senzual si greu care te duce direct intr-o poveste. La Diva de la Emanuel Ungaro este parfumul femeii magnetice, sigura pe ea, cu o atitudine si personalitate pe masura. Notele dulci floral-fructate se combina foarte bine cu vanilia si patchouli, rezultatul fiind un parfum care te incalzeste si te invaluie.

Ultimele doua parfumuri de care vreau sa va spun sunt perfecte pentru perioada asta din an, insa nu sunt atat de mediatizate, desi au preturi extrem de bune pe Notino. Always Red Femme de la Elizabeth Arden este dinamic si pasional, o combinatie extrem de interesanta de ftucte proaspete, flori delicate si note lemnoase calde. Amethyst de la Lalique este exploziv: fructe de padure, flori parfumate si o baza vanilata, senzuala si usor pudrata. Ambele parfumuri se potrivesc unei zile cu aer rece cand ai nevoie de o doza de energie.


Voi ce parfumuri purtati toamna? Aveti vreun parfum pe lista de dorinte? O sa profitati de oferta celor de la Notino?

4 comentarii

  1. Pentru toamna/iarna aceasta am scos de la naftalina :)) Signorina Misteriosa, cumparat in urma recomandarii tale si care miroase minunat (eu il prefer in sezonul mai rece), L'instant - Guerlain, Si - Armani. Mai folosesc si parfumul meu all season Elizabeth Arden After Five, are un pret f bun, un miros discret, placut si mi-e tare drag.

    Ma tenteaza din cele enumerate de tine Carolina Herrera si sper sa gasesc sa testez/miros Lalique si Elizabeth Arden.
    Multumesc pentru recomandari,
    Simona.

    RăspundețiȘtergere