Gama Start de la Eisenberg

20.11.19

Eisenberg Paris este unul din brandurile pe care le-am descoperit datorita celor de la Douglas si la inceputul toamnei am fost la lansarea oficiala a noii game de ingrijire Start, o gama de intretinere urbana care poate fi folosita atat de femei, cat si de barbati. In gama sunt doar 7 produse, complementare si usor de folosit, si gama este concentrata pe 2 pasi: curatare si hidratare, iar ceea ce mi-a placut mie in mod special la produsele astea sunt texturile extrem de usoare. 

Produsele au la baza ingrediente active naturale si o tehnologie inalta, cele doua ingrediente specifice sunt extractul de iarba grasa (antioxidant cu efect antiinflamator) si extractul de seminte de Moringa (peptida cu efect anti-poluare), ambele asigura o protectie optima impotriva poluarii din mediul interior si exterior. Eu o sa va povestesc astazi despre cele 2 doua produse pe care le am eu si pe care le-am folosit in ultimele luni, dar in gama asta mai gasiti: apa spumanta aerata, masca demachianta echilibranta, o crema hidratanta oil-free, o crema anti-poluare pentru ten si ochi si o masca hidratanta. Formulele produselor mi s-au parut extrem de interesante, as fi renuntat doar la parfum care este ultimul pe lista de ingrediente.


SOS Boutons este un gel tratament extrem de interesant si care mie mi-a starnit interesul de cum l-am vazut. Pe langa cele doua ingrediente de care v-am spus mai sus, contine extract de scoarta de salcie neagra cu rol antibacterian si extract de microalge ce are efect purificator si imunostimulator, iar niacinamidele sunt pe locul doi pe lista de ingrediente, deci sunt intr-un procent extrem de mare in produsul asta. 

Ceea ce face este sa inlature impuritatile, sa impiedice formarea cosurilor si sa elimine mult mai usor cosurile existente. Are 20 ml si poate fi usor luat in geanta pentru a fi aplicat pe imperfectiuni la nevoie, este genul de produs pe care il folosesti cand ai nevoie. Eu l-am incercat cand am avut deasupra buzei superioare o umflatura mica care anunta aparitia unui mic monstru si produsul asta a impiedicat aparitia cosului, asa ca pot sa spun clar ca procentul de niacinamide (chiar daca nu este mentionat procentul nicaieri) este unul mare si produsul este unul eficient.


Apa micelara pura are o formula curata, fara alcool si fara parfum, cu acid hialuronic, si este blanda si eficienta. Nu are decat 100 ml, asa ca eu am folosit-o in zona ochilor si imi place foarte mult. Curata fara sa fie nevoie sa insist, pielea ramane hidratata, iar ochii mei sensibili nu simt nici un disconfort atunci cand o folosesc. Este mai scumpa decat alte ape micelare de pe piata, insa e o apa micelara pura fara prostii in ea si are si un rol de protectie impotriva poluarii din mediul urban, asa ca daca bugetul va permite este un rasfat care chiar merita.


Ati incercat vreun produs de la Eisenberg? Cum vi se par produsele lor?

2 comentarii

  1. Cred ca s-ar potrivi perfect aceasta gama tipului meu de ten. O voi avea in vedere.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eisenberg este un brand interesant, au si parfumuri misto. :)

      Ștergere