Rasfat cu mere si scortisoara de la Bottega Verde

6.11.19

Combinatia de mere si scortisoara este una care imi place la nebunie cand e vorba de produse de ingrijire corporala si lumanari, iar placinta cu mere este una dintre putinele care imi plac. Iar cand ma gandesc la mere si scortisoara (care nu imi place in mod deosebit in alte combinatii) ma gandesc la toamna si la o atmosfera cozy, iar gama de care vreau sa va povestesc astazi de la Bottega Verde este intruchiparea perfecta a unui rasfat cu iz de toamna.


Bottega Verde este intr-o rebranduire si schimba ambalajele produselor si asta s-a intamplat si cu gama Mela e Spezie, de care eu v-am mai spus pe blog in trecut pentru ca imi place la nebunie. Ceea ce imi place la produsele Bottega Verde este faptul ca nu sunt testate pe animale si ca au intotdeauna arome complexe care trezesc simturile. Transportul este gratuit la comenzi de peste 99 lei si la fiecare comanda se primeste si un cadou, va recomand sa treceti siteul pe lista de cumparaturi de Black Friday pentru ca mereu au oferte bune si produsele se preteaza foarte bine pentru cadourile de sarbatori.

Imi place mult noul aspect al produselor si sper sa mai apara si alte produse in gama asta, momentan sunt doar patru: gel de dus, lapte de corp, crema de maini si un difuzor de parfum. Produsele se gasiti aici si nici unul nu depaseste suma de 50 lei, asa ca sunt un rasfat chiar accesibil. Eu am trei dintre ele, dar ma gandesc serios sa imi iau si difuzorul pentru ca aroma este una care imi incanta simturile. 

Gelurile de dus de la Bottega Verde sunt cremoase si hidrateaza foarte bine pielea, eu am avut multe variante de la ei si nu imi amintesc vreuna care sa nu imi placa, insa ceea ce ma incanta la gama asta sunt laptele pentru corp si crema de maini. Au texturi extrem de lejere, dar hidrateaza bine, iar aroma ramane pe piele ore intregi. In ultimele seri am folosit laptele de corp seara dupa dus si dimineata inca mai simt pe piele o aroma subtila, iar crema de maini o aplic de mai multe ori pe zi, doar pentru ca imi place la nebunie mirosul (si asta nu e un obicei de-al meu). Daca cautati o aroma noua pentru toamna asta si stiti ca avem gusturi comune, va recomand cu caldura gama asta pentru ca merita din plin.


Ati incercat gama asta? Va plac produsele Bottega Verde?

6 comentarii