Noutati pentru machiaj de la Douglas

28.11.19

Produsele de machiaj de la Douglas imi plac mult si v-am povestit de ele pe blog de mai multe ori, asa ca m-am bucurat in ultimele saptamani sa incerc cateva produse noi din gama lor de machiaj. Raportul calitate pret mi se pare unul bun si produsele de care vreau sa va povestesc astazi sunt extrem de potrivite pentru perioada ce urmeaza. Cand vine vorba de produse de machiaj ceea ce caut eu sunt texturi usoare cu finish luminos si daca produsele respective au si niste beneficii pentru ten, pe langa rolul estetic, cu atat mai bine.


Ultralight Foundation - nuanta pe care o am eu este 25 So Beige si se adapteaza foarte bine tenului meu, desi cred ca mi s-ar fi potrivit si o nuanta mai deschisa - este un fond de ten extrem de usor, cu o textura lejera si are un finish luminos, acoperirea fiind una naturala, dar care poate fi dusa spre o acoperire medie pentru ca, fiind un fond de ten atat de usor, se pot aplica mai multe straturi pentru o acoperire mai mare (desi cu un astfel de fond de ten nu acoperirea mare este ceea ce cauti, cel putin asa vad eu lucrurile).

Formula este una extrem de interesanta si printre ingrediente se regasesc acidul hialuronic, extractul de ceai alb si extractul de zmeura, fondul de ten fiind unul hidratant ce ofera si protectie antioxidanta. Imi place mult si mi se pare o alegere extrem de inspirata in zilele cand vreau un machiaj cat mai natural si un aspect sanatos si luminos al tenului.


All Glow Palette Highlighting mi se pare extrem de interesanta daca sunteti in cautarea unei palete cu iluminatoare, avand un raport calitate/ pret mai mult decat bun - 73 lei pentru 20,4 grame de produs. Sunt 6 nuante de iluminator in paleta, atat nuante calde, cat si nuante reci si cred ca acopera toate preferintele atunci cand vorbim de iluminatoare. Sunt pigmentate si cremoase, nu au fall out si fac exact ceea ce promit. Exista si o varianta mono de iluminator, lansata recent, care vine in doua nuante si arata intr-un mare fel.


Glorious Gloss este disponibil in 8 nuante si are o formula extrem de misto ce contine extract de avocado, ulei de masline si susan. Acoperirea este una foarte buna pentru un gloss, buzele se mentin hidratate si au o stralucire aparte. Nuanta de mai jos este Poet si imi place mult, cealalta nuanta care ma tenteaza este Nectarine. Daca cautati un produs hidratant pentru buze si va plac glossurile merita incercat.


Ati incercat vreunul dintre produsele astea noi? Va plac produsele de machiaj marca proprie de la Douglas?

3 comentarii

  1. Suna tentant fondul de ten, momentan vreau sa incerc Bourjois always fabulous, de la Douglas am inceecat doar un demachiant pentru ochi si stiu ca mi a placut.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu am mai folosit de mult timp produse Bourjois.

      Ștergere
    2. Din pacate nu am gasit nuante cu subton neutru cand am mers sa testez in magazin si am fost nevoita sa imi schimb dorinta, insa amomentan habar nu am ce voi cumpara, trebuie sa imi fac timp sa ies la cauatat si testat.

      Ștergere