Colectia Gold Me! de la Pupa Milano

18.11.19

Colectia de sarbatori de anul asta a celor de la Pupa Milano a fost o surpriza pentru mine pentru ca nu am vazut-o on-line si am descoperit-o pe masura ce desfaceam produsele. Este un sentiment care imi place mult, mai ales ca Pupa este unul din brandurile cu care eu am inceput sa ma machiez si are un loc aparte in inima si in amintirile mele. Sunt sigura ca si voi aveti sentimente nostalgice atunci cand va ganditi la primele produse care v-au cucerit si v-au facut sa indragiti machiajul.

Gold Me! are ca punct de inspiratie aurul si intreaga colectie este gandita pentru a crea un look super luminos si plin de scantei. Sunt 7 produse in colectia asta si eu le-am primit pe toate, asa ca pot sa va povestesc mai multe despre ele. Ambalajele sunt o combinatie de alb si auriu, iar texturile produselor sunt surprinzatoare si sunt o experienta extrem de placuta.


O sa incep postarea asta cu produsul meu preferat din colectia asta - paleta de farduri Gold Celebration care imi place la nebunie. Sunt 7 farduri pentru pleoape cu 3 texturi si finish-uri diferite: mat, satinat si metalic, iar nuantele sunt perfecte pentru perioada sarbatorilor. Fardurile sunt extrem de pigmentate, cele metalice sunt extrem de cremoase si se lucreaza extrem de usor cu ele, cele mate sunt un pic mai prafoase dar e logic sa fie asa datorita texturii (mie personal fardurile mate mi se par cel mai greu de formulat).

Paleta a ajuns direct in sertarul meu cu farduri si acolo o sa ramana pentru ca are niste nuante superbe pe care mie imi place sa le folosesc atunci cand ma machiez la ochi, chiar daca nu atat de des ca inainte, dar sper sa scap de sensibilitatea la ochi si sa ma bucur mai mult de produsele pe care le am. Swatchurile de mai jos sunt realizate direct pe piele, fara nici o baza si asta e intensitatea culorii dupa o simpla trecere a degetului peste fard.


All in One Eye Style, creionul pentru ochi cu tripla utilizare (kajal, liner sau fard de pleoape), vine in doua nuante: Black si Plum. Este extrem de pigmentat si are o textura cremoasa care aluneca pe piele si, daca va plac produsele de genul asta, chiar va recomand sa il incercati pentru ca imi place pana si mie, care de obicei nu folosesc creioane pentru ochi. Este extrem de usor de folosit si culoarea este una intensa.


Ultimul produs pentru ochi din colectia asta este un eyeliner lichid super metalic in nuanta Metalic Copper, care mi se pare perfect pentru petrecerile de sarbatori sau pentru momentele cand vreti o nota metalica care sa scoata din anonimat un machiaj linistit. Este cremos si extrem de usor de folosit, iar efectul 3D ii permite sa creeze linii tridimensionale. De obicei nu folosesc linerele de genul asta, din cauza mentionata mai sus - ochii care lacrimeaza excesiv - dar pe asta il opresc pentru ca este diferit. 

Produsele pentru buze din colectia asta sunt unele surprinzatoare, Silky Lip Powder, niste rujuri lichide realizate cu o tehnologie revolutionara, care se transforma pe buze intr-o pudra delicata. Sunt disponibile in doua nuante: Soft Red Powder si Cherry Powder, iar finishul pe buze este unul soft mat, extrem de lejer si de placut. Am fost extrem de curioasa sa le incerc si finishul mat metalic mi se pare extrem de interesant, imi place mult si ca nu am simtit ca imi usuca buzele, daca va plac rujurile cu personalitate merita sa le incercati.


Am lasat la final iluminatorul Gold Fusion din colectia asta pentru ca am sentimente mixte in ceea ce il priveste. Este o combinatie de auriu si argintiu si arata intr-un mare fel - are un strat ce trebuie indepartat pentru a putea folosi efectiv produsul. Este foarte pigmentat si efectul este unul frost ultra stralucitor, dar nu mi se pare purtabil zilnic. Swatchul de mai jos este realizat cu degetul si pigmentatia este wow, insa pentru a-l face purtabil recomand sa folositi o pensula mica de blending pentru ca altfel o sa fie prea mult.


Cum vi se pare colectia asta? Care este produsul vostru preferat?

10 comentarii

  1. Imi plac mult culorile paletei de farduri!

    RăspundețiȘtergere
  2. mi s epar super faine si ambalajele si produsele😍, paleta are niște nuantee genialee

    RăspundețiȘtergere
  3. Văd că nu sunt singura care a rămas cu ochii la paletă. :)) Frumoasă selecția de nuanțe, aș fi înlocuit totuși movul cu altceva.

    RăspundețiȘtergere
  4. Chiar ca arata foarte pigmentat iluminatorul , cred ca-l pastrez pentru vara totusi :) dar astept sa-l primesc pentru a-mi face o parere .
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa-mi zici cum ti se pare cand iti ajunge. Si sa nu uiti de stratul de deasupra. :)

      Ștergere