Power Berry Serum de la Paula's Choice

2.8.19

Serul Power Berry din gama Earth Sourced de la Paula's Choice mi-a atras atentia inca de cand s-a lansat in SUA si de-abia am asteptat sa apara si in Europa sa pot sa il incerc. Am incercat majoritatea serurilor de la Paula's Choice, unele imi plac la nebunie (si acum imi vine in minte Omega+ Serum pe care l-am laudat de atatea ori pe blog), altele nu mi s-au potrivit ca textura, iar pe cateva le folosesc doar atunci cand am nevoie (cum e serul din gama Calm). Nu m-am asteptat sa imi placa noul ser atat de mult, insa in momentul asta pot sa afirm - fara ezitari - ca este serul meu preferat de la Paula's Choice.


Are o formula care imi place mult, cu 15 extracte din fructe, din care 13 sunt din fructe de padure, fiind un produs plin de antioxidanti. Formula contine si vitamina C si nu are silicon (lucru care mie imi place la nebunie, nefiind mare fana a siliconului in produsele de tip ser), iar textura este una de gel laptos care intra imediat in piele. Culoarea serului este roz, fiind una naturala datorata fructelor de padure, iar produsul intra imediat in piele - ceea ce este exact ce caut eu in perioada asta calda.

Revitalizeaza si hidrateaza pielea, calmeaza tenul si reduce inflamatia in timp ce previne aparitia primelor semne de imbatranire a pielii. Ofera luminozitate tenului (si mi se pare ideal pentru a fi folosit dimineata) si protejeaza impotriva factorilor poluanti. Plusul de antioxidanti pe care il aduce in orice rutina mi se pare perfect si m-am bucurat extrem de mult sa descopar produsul asta, am primit multe intrebari legate de el si de-abia asteptam sa va povestesc mai multe.

Avand o textura laptoasa si mult mai lejera decat a celorlalte seruri de la Paula's Choice am observat dupa primele folosiri ca am tendinta sa folosesc mai mult produs, desi nu este cazul, asa ca am fost putin atenta la aspectul asta si am vrut sa mentionez asta pentru ca sunt sigura ca nu doar eu am facut asta. Daca vreti sa-l incercati il gasiti aici, iar luna asta daca dati o comanda de peste 200 lei pe siteul celor de la Paula's Choice beneficiati de 10% reducere la produsele full size.


Ati incercat serul asta din gama Earth Sourced? Cum vi se pare?

6 comentarii

  1. suna tare bine și buna acest ser❤️mai ales daca e si fructat, deci miroase si frumoos🤗💕

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumim pentru articol! Un produs minunat!

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce culoare drăguță are, de asta nu știam. Ai văzut că l-am pus deja pe wishlist, de când te-am văzut că-l lauzi pe Insta m-ai făcut curioasă rău. Dar deși e bună și oferta actuală, o să amân mai spre final de vară, început de toamnă, că am și destule alte cheltuieli acum și oricum vreau să mai termin niște produse.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mie imi place la nebunie, a devenit preferatul meu de la ei, cel putin in perioada asta calda e perfect.

      Ștergere