Nanofibrele Toppik, o solutie pentru par rar si calvitie

30.8.19

Eu nu am avut niciodata probleme cu parul, am un par des si lung pe care il apreciez, dar calvitia si parul rar si subtire nu imi sunt straine pentru ca le intalnesc des in jurul meu si stiu cat de dificil este sa traiesti cu asta. Mama, in urma unui soc emotional, si-a pierdut o parte din par in urma cu multi ani. A incercat multe tratamente, ba chiar s-a gandit la micropigmentare la un moment dat (v-am si povestit despre asta pe blog), asa ca ma intereseaza tot ce e nou in domeniul asta. 

Propunerea celor de la Toppik Romania de a incerca nanofibrele cu cheratina mi-a starnit interesul si am cautat mai multe informatii inainte de a le raspunde pentru ca m-am gandit imediat la mama. Cei de la Toppik au mare incredere in produsele lor si au o garantie 100% de satisfactie, ceea ce m-a facut sa am si eu incredere ca vor fi rezulatate, desi mi-am pastrat o doza de scepticism pana am vazut cu ochii mei cum functioneaza.


Daca ar fi sa descriu produsul de care vreau sa va povestesc astazi as spune ca e vorba de fibre pentru par rar sau mai simplu machiaj pentru par, pentru ca nu vorbim despre un produs care va rezolva caderea parului, ci de un produs care mascheaza instant parul rar si subtire. Nanofibrele sunt incarcate electrostatic si se "lipesc" de firul de par imediat dupa aplicare, au aceeasi structura si aspect ca firul de par uman, asa ca sunt imposibil de detectat. Nu o sa arate perfect de la prima aplicare pentru ca este nevoie sa te obisnuiesti cu produsul ca sa obtii cele mai bune rezultate, insa diferenta este enorma si merita incercat daca va confruntati cu astfel de probleme.

Pentru mama am ales: fibrele in varianta de 12 grame (sunt disponibile in 9 nuante si exista si variante mai mari de 27 si 55 grame), fixativul Fiberhold si sprayul aplicator duo (este compatibil cu variantele de 12 si 27 grame) si cred ca combinatia asta e ideala. Aplicatorul usureaza aplicarea si reduce risipirea produsului aiurea, hairlinerul cu care vine este foarte util pentru linia parului unde e nevoie de mai multa atentie la aplicare pentru a arata cat mai natural, iar fixativul pe baza de rasini si vitamina Pro B5 intareste legatura dintre nanofibre si firul de par. Pachetul complet Toppik se gaseste aici si va recomand sa va uitati si la celelalte promotii pentru ca au niste pachete cu preturi bune, iar transportul este gratuit.


O sa las pozele sa vorbeasca (nu sunt editate, sunt facute in acelasi loc la diferenta de cateva ore si cred ca spun tot ce e de spus) si o sa va spun doar cateva lucruri care mi se par mie utile. Aplicarea produsului a durat maxim 1 minut si rezista pana la urmatoarea spalare - eu am ales pentru mama nuanta saten mediu si i se potriveste destul de bine (se pot combina culorile intre ele pentru a obtine o nuanta cat mai apropiata de cea a parului), este important sa te joci putin cu parul pentru a-l aseza cat mai bine si cred ca fara fixativ nu ar arata asa natural.

Flaconul de 12 grame ar trebui sa ajunga pentru 15-20 aplicari, ceea ce face produsul asta unul cu un raport calitate/ pret extrem de bun. La prima aplicare au ramas niste urme colorate pe scalp pentru ca nu m-am inteles din prima cu sprayul, insa la a doua aplicare totul a aratat mult mai bine. Parul are un aspect natural: nu este aspru, se poate trece mana usor prin el, nu se vede ca este vreun produs aplicat, nici nu ti-ar trece prin minte ca acolo exista niste fibre care s-au fixat pe par. Este un produs care poate fi folosit atat de femei, cat si de barbati. De la mine, dar mai ales de la mama care isi luase gandul ca poate sa gaseasca ceva pentru problema asta, are nota 10.


Ati auzit de produsele Toppik pana acum? Cum vi se pare rezultatul? Ati incerca un produs de genul asta?

6 comentarii

  1. Adica in timpul aplicarii acestui produs mamei tale i-a crescut radacina alba atat de mult??? Pe bune???? Un review mincinos!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu este nici o radacina, ci fibrele care nu sunt identice cu nuanta parului. Nu pricep pornirile astea de a da cu pietre fara macar sa te uiti cu atentie la poze.

      Ștergere
  2. Foarte tare!! Doamne ce se mai inventeaza, te lasa masca.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, fiecare zi vine cu inovatii si cu produse din ce in ce mai misto.

      Ștergere
  3. Interesant!!! Vreau si eu păreri, cine a mai folosit? Chiar este așa de bun? Am mari probleme cu părul....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Gasesti pe siteul lor pareri despre produse de la cei care le-au incercat.

      Ștergere