7 intr-o saptamana #225

4.8.19


Saptamana asta a fost despre mine si despre ceea ce imi bucura mie sufletul. Marti a fost ziua mea si am inceput sa sarbatoresc inca de saptamana trecuta pentru ca asa s-a nimerit. Am primit multe flori si cadouri la care nu ma asteptam, multi oameni din jurul meu mi-au facut surprize frumoase si au vrut sa raman cu amintiri frumoase de la 40 de ani si chiar asa s-a intamplat. Zilele astea au fost de vis si eu am zambit mult pentru ca ma bucur de ceea ce am in viata mea in momentul asta.

De ziua mea m-am trezit devreme pentru ca am vrut o zi departe de Bucuresti, am luat un mic dejun delicios si am desfacut cateva dintre cadouri, dupa care am plecat spre Sinaia si am avut parte de o zi extrem de frumoasa. N-am mai fost in Sinaia de foarte mult timp si am simtit ca asta vreau sa fac si a fost o decizie inspirata, am fost la Castelul Peles pentru ca eram curioasa cum o sa mi se para dupa atatia ani - l-am vizitat in trecut de mai multe ori si am ajuns si la Manastirea Sinaia. Am prins o zi frumoasa, dar n-am apucat sa fac tot ce voiam, asa ca mi-am propus sa ma intorc in weekend si sa continui plimbarea.

Am primit cateva noutati cosmetice care mi-au starnit curiozitatea, dar nu am facut poze si nici nu am apucat sa vi le arat pentru ca energia si atentia mea au fost concentrate spre altceva, dar saptamana viitoare o sa recuperez. Vineri am ajuns la Pure Salon si am aflat mai multe despre epilarea definitiva cu Laser Diode, am primit si o demonstratie si mi-a placut atat de mult incat luni mi-am facut prima programare. Daca vreti sa va povestesc mai multe dupa ce incerc spuneti-mi si o sa scriu o postare, este total diferita de epilarea cu IPL.

In weekend m-am intors la munte, asa cum am planuit si am explorat mai bine Sinaia, dar m-am si odihnit pentru ca aveam nevoie si de asta. A fost o saptamana frumoasa si am ramas cu multe amintiri frumoase, chiar daca am primit si niste priviri carcotase ca n-am dat vreo mare petrecere de ziua mea. Intotdeauna am facut ce-am simtit si asta am facut si de data asta, cand simt sa petrec, petrec, cand simt sa ma relaxez, asta fac. Saptamana voastra cum a fost?

4 comentarii

  1. caat de frumos😍🤗 mi. ar place mult mai bine zis mi. ar fi placut mult sa fiu si eu independenta financiar si sa cutreieri tara si sa ma bucur de viata si locuri... iti mai urez inca o data multa sanatats caci cu ea vei avea de toate, si sa ai parte numai de saptamani bune🤗😍😍

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc frumos, toti avem perioada mai putin bune financiar, important e sa gasim lucruri care sa ne bucure si sa nu uitam sa zambim, chiar daca nu putem sa facem tot ce ne dorim.

      Ștergere
  2. Foarte bine că ai petrecut fix cum ai avut chef! Eu am început să obișnuiesc lumea că de ziua mea sunt plecată, așa-mi place să „petrec”... așa o fac, nu simt că am vreo obligație nici măcar față de persoane apropiate.
    Văd că ai avut noroc și cu vremea, eu am amânat niște planuri cu munte din cauza ploii. Am privit partea bună - oricum eram prea obosită pentru drumețiile pe care le aveam în plan.
    Să fie și săptămâna asta cât mai frumoasă!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu mereu am facut ce-am vrut, dar cateodata mai fac compromisuri, insa anul asta am zis nu si asta a fost. Si a fost tare bine!

      Ștergere