Radiance Renewal Mask de la Paula's Choice

9.8.19

Nu imi amintesc cu exactitate cand am incercat prima data Radiance Renewal Mask de la Paula's Choice, insa imi amintesc ca am avut o varianta mini si mi-am propus sa iau si varianta full size intr-o buna zi, lucru care nu s-a intamplat cum planuisem eu. In luna martie cei de la Paula's Choice Romania au avut un beauty box extrem de interesant si unul dintre produse a fost chiar masca asta in varianta travel size. Am folosit-o si mi-am amintit cat imi place, asa ca la inceputul verii am pus mana in sfarsit si pe varianta de 50 ml. O gasiti aici daca va tenteaza, iar luna asta daca comandati de peste 200 lei de pe site aveti 10% reducere la toate produsele full size din comanda.


Radiance Renewal Mask este o masca iluminanta cu textura de gel matasos si nu necesita clatire de pe ten, poate fi aplicata seara si lasata sa actioneze ca orice crema hidratanta, iar daca ramane ceva pe piele se poate indeparta dimineata cu produsul de curatare. Ca toate produsele de la Paula's Choice are o formula fara alcool, parfum si alte prostii asa ca poate fi folosita fara probleme si in zona ochilor. Se poate folosi de mai multe ori pe saptamana, iar eu atunci cand imi simt tenul obosit si tern o folosesc in locul cremei hidratante de seara, ca ultim pas de ingrijire.

Formula contine arbutin, niacinamide si vitamina C si daca va confruntati cu un ten tern si neuniform o sa va placa la nebunie. Hidrateaza tenul in profunzime, imbunatateste aspectul liniilor fine si al ridurilor, in timp ce calmeaza si imbunatateste textura si culoarea. Datorita ingredientelor din formula ajuta la estomparea petelor si uniformizeaza culoarea pielii. Este o masca potrivita pentru orice tip de ten si ajuta pielea sa arate mai tanara si mai sanatoasa.

Genul asta de produs este cel care imi place mie pentru ca poate fi folosit atunci cand ai nevoie de o imbunatatire imediata a conditiei tenului, dar si ca tratament de preventie si intretinere pentru a te asigura ca pielea primeste tot ceea ce are nevoie pentru a arata bine si a nu arata semnele trecerii timpului.


Ati incercat-o? Cum vi se pare?

2 comentarii

  1. nuam incercat nimic de la acest brand momentan, suna bine din ce ne. ai prezentat😍🤗poate pe viitor

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Poate o sa ai ocazia pe viitor, au multe produse interesante.

      Ștergere