Par cu volum de la L’Oréal Professionnel

13.8.19

In ultimii doi ani Notino a devenit magazinul meu preferat din Romania pentru cumparaturi on-line de cosmetice, au din ce in ce mai multe produse interesante si multe branduri pe care nu prea le gasim in alta parte, iar promotiile din ultima vreme sunt din ce in ce mai bune. Am descoperit la ei multe branduri noi si de-abia astept sa va povestesc despre cateva produse pe care le-am luat recent si care imi plac la nebunie, dar am luat la preturi extrem de bune si produse de la branduri pe care le folosesc de mult timp.

Saptamana asta au pe site o oferta extrem de buna: la cumparaturi de minim 350 lei se ofera o reducere de 10% pentru intreaga comanda - trebuie sa folositi codul minus10ro in cosul de cumparaturi - si eu deja am pus in cos cateva produse pentru ca am vazut ca au adus cateva noutati extrem de interesante pe partea de machiaj. Insa astazi vreau sa va povestesc despre cateva produse de styling pentru par pe care le-am folosit in ultima perioada si care imi plac mult.


Cele trei produse de care vreau sa va spun sunt de la L’Oréal Professionnel si toate sunt pentru volum pentru ca eu asta caut si de asta am nevoie - parul meu este des si lung, ondulat de la mama natura si ceea ce ii lipseste este volumul la radacina. Nu imi plac produsele care incarca parul si de-a lungul anilor am incercat multe produse care promit ca ofera volum si rezistenta fara sa incarce si stiu exact ce vreau de la un produs de felul asta.

Combinatia pe care o folosesc acum imi place mult si totul a pornit de la L’Oréal Professionnel Techi.Art Constructor pe care mi l-a trimis o prietena sa-l incerc - mi-a trimis putin produs cand era pe terminate cat sa vad cum e, l-am luat dupa aia cu o reducere buna de pe Notino (are si acum o reducere extrem de buna daca va intereseaza doar produsul asta). Este un spray termo activ pentru fixare si forma, se aplica pe par inainte de uscare sau de folosirea placii sau ondulatorului - nu incarca, ofera textura si volum, iar parul ramane stralucitor si neted la atingere. Daca vi se pare ca nu face ceea ce trebuie aveti grija la cantitatea folosita - eu am folosit o data prea putin produs si de-atunci m-am invatat.

Spumele de par imi plac si nu-mi plac, cele mai multe imi incarca parul si nu imi place deloc senzatia de par aspru prin care nu pot sa imi trec mana. Insa nu e cazul si cu Volume Lift Root Lift Spray Mousse din gama Techi.Art. Am atat varianta full size, cat si o varianta travel de 75 ml (primita cadou la o oferta buna pe Notino) si ceea ce fac este sa aplic produsul la radacina pentru a da volum parului. Am incercat-o si pe lungimea parului si face o treaba foarte buna, insa mie imi place sa o folosesc la radacina pentru ca acolo imi doresc volum - nu incarca, da volum care rezista si parul ramane matasos si placut la atingere.

Ultimul produs de care vreau sa va spun este Super Dust (Volume and Texture Powder), o pudra pentru dimensiune si forma. Are doar 7 grame (ambalajul s-ar putea sa va induca in eroare, insa nu e plin, asa este gandit produsul) si se aplica pe parul uscat care poate fi coafat dupa dorinta. Nu lasa urme, nu aspreste parul, ofera volum si forma si este perfecta in zilele cand iti trebuie o solutie rapida si eficienta.


Ati incercat produse de styling de la L’Oréal Professionnel? Cum vi se par? Voi ce cautati la produsele pentru par?

2 comentarii

  1. Produsele pentru volum sunt si printre preferatele mele pentru ca am un par foarte lung si subtire . Ma tenteaza toate 3!! :))
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca le incerci sa-mi spui cum ti se par, o sa mai scriu curand despre unul de la un brand descoperit recent. Face si ala o treaba buna.

      Ștergere