7 intr-o saptamana #226

18.8.19


Saptamana asta a inceput linistit, dupa un weekend in care am avut parte de agitatie si de momente pline de tensiune si am fost numai pe drumuri, asa ca am avut grija sa raman cumva in zona de pace si multumire pentru ca am simtit nevoia de echilibru. M-am limitat la lucrurile care stiu ca ma ajuta mereu sa ma linistesc, m-am bucurat de ce am in jurul meu si am incercat sa tin sub control anumite frici care ne dau tuturor tarcoale in anumite momente ale vietii.

Am inceput sa folosesc cateva produse noi, atat pentru ingrijire, cat si de machiaj si am avut un pic mai multa grija de mine de cat de obicei. O sa va povestesc sigur mai multe despre noua gama Oxygen-Glow de la Filorga pentru ca mi se par extrem de interesante produsele, iar daca cautati rujuri cu formula cat mai curata si naturala va recomand gama Natural Side de la Pupa Milano - eu mi-am luat o nuanta de nude care imi place la nebunie.

Fructele de padure inca de gasesc in multe locuri si eu am profitat din plin de perioada asta si aproape zilnic micul meu dejun a avut si mure, capsuni si afine. De obicei le mananc cu fulgi crispy de la Sanovita si iaurt, insa intr-una din dimineti am pregatit niste clatite si am schimbat putin lucrurile. Am tot incercat diverse retete cat mai sanatoase de clatite, dar n-am gasit una care sa ajunga in top - de data asta au iesit gustoase, dar s-au cam rupt din cauza fainii pe care am folosit-o. Mai experimentez, pana la urma trebuie sa nimerc o reteta care sa ma convinga.

Sfarsitul de saptamana a venit cu o mini vacanta neplanificata, dar care mi-a prins foarte bine. Am adunat cateva mini produse de ingrijire si machiaj, am impachetat cateva haine si am plecat cu niste prieteni in Albena (este a doua oara cand ajung in Bulgaria vara asta) si am profitat sa ma relaxez si sa rad mult. Saptamana voastra cum a fost?

Trimiteți un comentariu