Despre ... ACUM

12.8.19


Postarea asta nu este despre o carte asa cum poate v-ati gandit cand ati vazut poza asta, ci este despre viata, despre momentul asta, despre ceea ce simtim, despre ceea ce uitam sa facem si despre ceea ce am vrea cu adevarat sa facem. Daca am invatat ceva in ultimii ani este sa ma bucur de fiecare clipa, sa spun ceea ce simt si sa fac ceea ce vreau pentru ca nu stii niciodata cu ce vine clipa urmatoare. Iar lucrul asta mi-a fost amintit destul de brutal vineri, din fericire doar cu o sperietura mare, fara urmari grave.

Nu am patit eu nimic, desi uneori cred ca e mai simplu sa ti se intample tie, decat sa stii ca altcineva sufera si tu nu prea ai ce face. Nu o sa intru in detalii pentru ca nu de-asta am inceput sa imi astern gandurile aici, ci vreau doar sa va spun sa faceti si sa spuneti ceea ce simtiti, sa nu mai lasati "daca" si "oare" sau "de ce" sa va influenteze in vreun fel actiunile si sentimentele.

Ieri a trecut si maine nu stim niciodata cu ce vine, tot ce avem e momentul asta si trebuie sa-l traim asa cum e, cu bune si cu rele, cu inima deschisa, fara asteptari tampite care sa puna presiune pe noi si pe cei din jur, fara sa lasam ce-a fost sau ce s-ar putea sa fie sa ne opreasca sau sa ne atarne de gat. Ne e greu sa spunem ce simtim, ne e greu sa facem ce vrem si cand nu mai avem cui sa spunem sau ce sa facem ne ingropam in regrete. Nu asta e sensul vietii. Doar atat am avut de spus.

P.S.: Cartea am luat-o cu cateva saptamani in urma, dar am simtit ca nu e momentul pentru ea ... pana azi. In seara asta o sa incep sa o descopar. Daca va tenteaza o gasiti aici.

6 comentarii

  1. of.. ca mare dreptate ai, suntem viteji cand e vorba de orice, dar nu si in a ne exprima sentimentele si in vorbii deschis sau in a ne alege soarta asia frumoasa... sau sa avem curajul sa alegem exact cum sa ne traim viata😢💕🤗 daa... ai dreptate👏👏 O săptămână cât mai ușoară si bună sa ai

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, sa ai si tu zile frumoase care sa iti aduca zambetul pe chip.

      Ștergere
  2. Timpul oricum trece, nu așteaptă după nimeni... de ce să nu profiți cât mai mult de el așa cum vrei? Zilele astea mi s-a spus de câteva ori să nu mai fac una sau alta, pentru că implică oarecare pericole. „Și pentru ce mai trăiesc? Pericole sunt la tot pasul oricum.”
    Să ai o săptămână mai bună!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, sa fie. Pericole sunt peste tot, nu trebuie sa le cauti, te gasesc ele cateodata. :)

      Ștergere
  3. prin partea asta de ganduri am trecut si eu recent....si am ajuns la aceeasi concluzie, traieste clipa, ca maine cine stie ce va fi

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E cel mai bine, dar cateodata avem nevoie de experiente mai putin placute sa ajungem la punctul ala. :)

      Ștergere