Epilare definitiva cu Laser Diode la Pure Salon

27.8.19

Epilarea definitiva este un subiect de care am mai povestit pe blog pentru ca in trecut am incercat epilarea cu IPL pe mai multe zone, insa tehnologia avanseaza si ma gandeam de ceva vreme sa incerc si epilarea definitiva cu laser. Ezitam intre Alexandrit si Diode, dar lucrurile s-au aranjat de la sine. Cei de la Pure Salon, la care am facut si anul trecut niste proceduri si v-am si povestit de ei pe blog pentru ca imi place mult salonul, m-au invitat la inceputul lunii la o demonstratie cu noul Depilight PRO pe care l-au achizitionat si am fost incantata de aparat, incat mi-am si facut prima programare la cateva zile dupa ce am aflat mai multe despre aparat si procedura.


Zonele care ma intereseaza pe mine sunt picioarele si zona inghinala, insa am inceput cu picioarele pentru ca am vrut sa vad rezultatele si dupa aia sa ma decid. Au trecut 3 saptamani de la prima sedinta pe care am facut-o si imi place la nebunie diferenta pe care o vad pe picioare, asa ca am vrut sa fac postarea asta cu niste prime impresii pentru ca cei de la Pure Salon au luna asta o oferta extrem de buna de lansare - 3 + 3 gratis la epilarea definitiva si, tinand cont ca nu este o procedura ieftina, oferta e foarte buna daca sunteti interesate de asa ceva. Aici puteti sa cititi mai multe informatii, direct pe siteul lor.

Ce face epilarea definitiva cu Laser Diode diferita?

- este o procedura neinvaziva, nu implica ace sau substante chimice si nici neplacerile intalnire in cazul epilarii cu IPL (capetele de epilare care se incing si mirosul de par ars)

- se poate face pe tot parcursul anului, functioneaza pe orice fototip cutanat, inclusiv pe pielea bronzata 

- nu doare si totul este extrem de confortabil, Depilight Pro are un sistem de racire "Cryo Cristal" care face procedura asta potrivita si pentru persoanele sensibile sau cu dermatite de diverse tipuri 

- se poate trata orice zona a corpului, este potrivita atat pentru femei, cat si pentru barbati si parametrii de tratamente se stabilesc in functie de zona, fototipul de piele si sensibilitatea fiecarei persoane, fara nici un fel de riscuri

- numarul de sedinte variaza de la persoana la persoana, insa in medie este nevoie de 4-6 sedinte (urmate de 2 sedinte de intretinere in primul an dupa procedura si de cate 1 sedinta pe an dupa aceea), iar durata tratamentului este mult mai scurta (5 minute pentru axila pana la maxim 60 minute pentru picior lung)

Eu am stat o ora in salon pentru epilat lung picioare, nu am simtit nici un fel de disconfort (am simtit o senzatie usoara de piscare pe genunchi si pe laba piciorului, zone care sunt mai sensibile), pielea mea a ramas matasoasa, fara nici un fel de semne si procedura in sine a fost mai degraba un rasfat decat o chestie neplacuta cum sunt sigura ca ati experimentat in cazul epilarii cu IPL.

Ce am observat la 3 saptamani dupa prima sedinta? Parul are un ritm de crestere mult mai lent (si in cazul meu asta chiar e ceva socant pentru ca mie imi creste parul extrem de repede si v-am mai povestit despre asta) si sunt zone de 1-2 cm unde nu au mai aparut fire de par, daca ar fi sa ma exprim in procente as zice ca undeva la 30% din parul de pe picioare a disparut dupa prima sedinta. Am de gand sa continui sedintele si, daca va intereseaza, o sa revin cu impresii la final pentru ca din punctul meu de vedere este de incercat daca va confruntati cu pilozitate pe anumite zone ale corpului.

Daca in cazul epilarii cu IPL exista multe aspecte neplacute si am auzit si experiente mai putin placute, nu am nimic negativ de zis despre epilarea cu Laser Diode. Eu sunt extrem de incantata de punctul in care a ajuns tehnologia si de-abia astept sa vad rezultatele finale, daca sunteti tentate sa incercati epilarea cu laser eu va zic sa nu mai stati pe ganduri. Merita din plin! Iar daca ati incercat-o deja as vrea sa stiu si cum vi s-a parut voua si ce rezultate ati avut.

Trimiteți un comentariu