Instant Complexion Perfector de la Eisenberg Paris

19.8.19

Eisenberg este un brand de care am mai scris pe blog, insa pe partea de ingrijire a pielii pentru ca am incercat cateva produse de la ei si mi-au placut mult. Este un brand frantuzesc de lux care ofera atat produse pentru femei, cat si pentru barbati, iar preturile sunt pe masura. Au si parfumuri, insa nu le-am incercat, deci nu pot sa va spun multe despre ele. Produsele Eisenberg se gasesc in exclusivitate la Douglas, iar de curand au adus si produsele de machiaj nou lansate si eu am avut ocazia sa le incerc chiar la evenimentul de lansare. Am primit Instant Complexion Perfector si l-am tot folosit in ultimele luni, asa ca am decis sa va povestesc mai multe despre el pentru ca este un produs extrem de interesant.


Instant Complexion Perfector este o baza de machiaj extrem de interesanta si merita incercata. Nu este prima data cand scriu pe blog ca o baza buna face diferenta atunci cand vorbim de machiaj si probabil nu este nici ultima pentru ca eu folosesc tot timpul produse de genul asta. Baza asta este un produs hibrid pentru ca, pe langa rolul estetic, are grija si de ten, avand proprietati nutritive si regeneratoare - formula contine ulei de argan, extract de struguri, arbore de lentisc, vitamina E si formula Trio-Molecular patentata de Eisenberg, care regenereaza, energizeaza si oxigeneaza. Pe finalul de lista se gasesc intr-o cantitata extrem de mica parfum si alcool, insa tenul meu nu a simtit vreun disconfort din cauza asta.

Are o textura de spuma usor siliconata care se topeste pe piele si o lasa neteda si matifiata, porii devin mai putin vizibili (eu nu am mari probleme cu porii, insa se vede o diferenta clara cand folosesc produsul asta), iar liniile fine si imperfectiunile sunt estompate. Se poate folosi ca baza inainte de machiaj, atat pe intreaga fata, cat si pe pleoape (nu aveti nevoie de un primer diferit pentru ca se descurca extrem de bine) sau pur si simplu singura pentru a lasa tenul catifelat, cu un aspect sanatos si natural. Poate fi folosita si de barbati pentru ca nu se vede pe piele, are un efect de camuflaj invizibil.


Voi folositi baze pentru machiaj? Ati incercat produse de la Eisenberg?

Trimiteți un comentariu