Ati incercat parfumurile de la Coach?

5.8.19

Eu cand ma gandesc la Coach, ma gandesc la New York. Este primul gand cu care asociez brandul pentru ca, asa cum probabil stiti, casa de moda Coach a fost fondata in 1941 in inima Manhattan-ului. Initial a pornit cu articole de pielarie, iar astazi este o casa de moda de design, care este lider in accesorii moderne de lux si colectii de life style. Coach este sinonim cu stilul fara efort specific New York-ului.

M-am imprietenit cu parfumurile lor recent in cadrul unui eveniment realizat de Douglas cu ocazia lansarii parfumului Floral Blush si profit de ocazia asta sa va spun ca daca va tenteaza parfumurile de la Coach la Douglas sunt niste seturi extrem de interesante si in perioada asta le puteti lua cu 25% reducere daca aveti card Douglas. Oferta este valabila pentru mai multe seturi de parfumuri, nu doar pentru Coach, am vazut unele extrem de interesante de la Nina Ricci, dar si de la Lancome.


Parfumul Blush a fost lansat la inceputul anului trecut, este o creatie inspirata de trandafirul de ceai, emblema casei Coach, si semnata de Shyamala Maisondieu, Nadege le Garlantezec si Nathalie Garcia-Cetto. Este un parfum feminin, floral, usor dulceag, cu accente fructate si de mosc. Notele de varf sunt citrice combinate cu boabe de piper roz si sorbet de ananas, iar notele de mijloc sunt florale: trandafiri de ceai, iasomie sambac si gardenie. Baza cremoasa lemnoasa cu accente de patchouli si mosc da parfumului complexitate si personalitate, iar combinatia este una care mie imi place.

Floral Blush a fost lansat anul acesta, in primavara, si este o creatie a Juliettei Karagueuzoglou, care si-a pus amprenta si pe Signorina Misteriosa de la Salvatore Ferragamo, un alt parfum care imi place mult. Notele de varf sunt date de goji berry, notele de mijloc sunt de bujor, iar baza este una de lemn alb, seamana cu Floral, dar in acelasi timp are propria personalitate. Floral Blush este mai fresh decat Floral, accentele florale si lemnoase se simt mai puternic.

Ceea ce imi place mie sa fac - si am tot facut asta in ultimele saptamani - este sa le combin si modul cum se completeaza este unul extrem de reusit. Am fost plecata intr-un weekend in urma cu cateva saptamani si am luat cu mine crema de corp Floral Blush si o miniatura a parfumului Blush si le-am purtat impreuna si am tot primit intrebari despre parfum, asa ca acum le port numai impreuna, desi si separat sunt interesante.


Ati incercat parfumurile de la Coach? Cum vi se par Floral si Floral Blush?

4 comentarii

  1. Parfumul este super ok, l am.primit cadou, il asemăn unui parfum de acum 15ani de la Oriflame cred. Îmi place maxim, rezista mirosul mult timp, este plăcut fara sa fie f puternic(gen să irite că e prea dulce).

    RăspundețiȘtergere
  2. vaai ce dragute, si roz sunt🤗😍 nu am incercat nimic de la acest brand momentan, dar suna bine

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Poate pe viitor o sa ai ocazia. Si pentru mine au fost noutati.

      Ștergere