Sensai Absolute Silk Micro Mousse Treatment

23.8.19

Va povesteam in urma cu cateva saptamani despre niste produse pentru corp sub forma de spuma si va spuneam atunci ca am inceput sa folosesc un produs cu textura de spuma si pentru ten si ca o sa va povestesc mai mult despre el. Produsul despre care scriu astazi este de la Sensai, un brand din Japonia de care v-am mai povestit in trecut pe blog pentru ca are o istorie care mie imi place mult, iar produsele lor - desi nu ieftine - sunt un adevarat rasfat pentru piele. Produsele Sensai se gasesc la Douglas, atat on-line, cat si in magazine.


Absolute Silk Micro Mousse Treatment este primul produs lansat din noua gama Absolute Silk si vor mai urma cateva noutati interesante toamna asta, eu chiar sunt curioasa sa vad care sunt celelalte produse pe care le lanseaza Sensai. Micro-spuma este infuzata cu puterea matasii Khoishimaru, ingredientul emblema descoperit de Sensai, care are capacitatea de a promova productia de acid hialuronic. Ceea ce m-a atras la produsul asta este textura, mi se pare ca in perioada asta calda produsele care se topesc pe piele sunt cele mai potrivite.

Bulele din spuma sunt mai mici decat dimensiunea porilor, asa ca produsul patrunde rapid in piele si o lasa hidratata, neteda si cu un aspect luminos. Formula este una interesanta si face ceea ce promite, insa in a doua jumatate a listei de ingrediente regasim si alcool si parfum si asta e un aspect care pe mine nu m-a incantat, insa am vrut sa vad cum este produsul. Textura imi place la nebunie si efectul de hidratare este unul imediat, asa ca in mod sigur o sa folosesc pana la final produsul asta, insa am grija sa nu il aplic in jurul ochilor pentru ca ochii mei sunt sensibili.


Am primit si o mostra a parfumului The Silk, singurul parfum lansat de Sensai in 2015. Vine atat in varianta apa de parfum, pe care am incercat-o eu, cat si in varianta apa de toaleta si m-am gandit sa va spun putin despre el pentru ca este un parfum scump si nici eu n-am avut ocazia sa il incerc pana acum. Creatoarea parfumului este Marie Salamange si inspiratia din spatele parfumului este matasea Khoishimaru.

Parfumul este unul intim si sofisticat, senzual si aromatic, il vad mai degraba ca un parfum clasic decat ca o creatie moderna. Notele de varf sunt bergamota, piper roz, para si frunza de violeta, iar notele de mijloc sunt florale: bujor, lacramioare, orhidee Sharry Baby si ambra. Baza dulce si aromata care da personalitate parfumului este data de tonka bean si mosc, rezultatul final fiind un parfum elegant si complex.


Ati incercat produse de la Sensai? Cum vi se pare conceptul de spuma pentru ingrijirea tenului?

Trimiteți un comentariu