7 intr-o saptamana #227

25.8.19


Saptamana asta m-am concentrat pe acum, pe momentul asta si am incercat sa las in spate tot ce am simtit ca ma incarca inutil. Nu mi-a iesit in totalitate, dar macar am incercat si am dat tot ce-am simtit ca pot. Am avut mult de munca si m-am concentrat sa fac lucrurile cat mai eficient si rapid ca sa pot sa evadez putin in weekend. Nu am o perioada buna, momentele misto alterneaza cu niste stari nu asa placute si incerc sa echilibrez cumva lucrurile.

Am reusit sa ma uit pe pozele de weekendul trecut si am realizat ca nu v-am aratat nici o poza din Balchik si e pacat pentru ca e o zona frumoasa. Eu am fost doar in trecere, insa mi-am propus sa revin si sa vizitez mai mult. Dupa multi ani in care am fost limitata de genunchi sa nu fac lucruri care imi plac profit de fiecare ocazie pe care o am sa vad o zona noua sau sa ma intorc intr-un loc care mi-a placut in trecut.

Nu prea am ajuns decat rar in bucatarie vara asta pentru ca a fost prea cald sa gatesc, dar saptamana asta am facut o salata rece cu paste si mi-a placut cum a aratat si ce gust a avut, asa ca am zis sa ii fac o poza in caz ca aveti nevoie de inspiratie. O parte din mine isi doreste sa scapam de caldura asta, dar cealalta parte din mine nu vrea sa se termina vara. Voi ce va doriti? 

Vineri mi-am facut bagajele si am plecat cateva zile la mare, de data asta la noi, in Mamaia. Nu as zice ca e tocmai o vacanta, ci un weekend mai lung, ultima plecare de vara asta. Mi-am luat recent laptele de corp You Smell Like Sunset de la Victoria's Secret (il gasiti aici daca va intereseaza) si l-am combinat cu ultimele picaturi de Taj Sunset de la Escada (o editie limitata careia o sa ii duc dorul) pentru ca asa simt eu weekendul asta - vesel, liber si plin de lucruri frumoase.

Saptamana voastra cum a fost? Cum va prinde ultima saptamana de vara?

4 comentarii

  1. Aceleași sentimente contradictorii mă încearcă și mine - sunt sătulă de căldură și parcă totuși nu sunt sătulă de vară. Cred totuși că septembrie o să fie o prelungire a verii mai plăcută ca temperaturi, cum a fost mai mereu.
    M-am mișcat cam cu încetinitorul săptămâna trecută, după o săptămână pe drumuri mi-am intrat mai greu ca niciodată în ritm, dar încerc să mă urnesc...
    E tare frumos la Balcic, am fost de două ori vara, m-aș mai opri însă și într-o primăvară (când e plin de lalele, din câte am văzut).
    Să ai o săptămână frumoasă!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sper sa ai si tu zile frumoase, eu sunt cam obosita pentru ca nu ma odihnesc cum trebuie. Dar asta e.

      Ștergere
  2. Noi am fost in tabara la munte unde ne-am relaxat si ne-am incarcat pozitiv si am inceput weekendul cu o partida de pescuit. Mie imi place toamna. :)

    RăspundețiȘtergere