Noutati pentru par de la Yves Rocher

21.8.19

Ceea ce face Yves Rocher diferit in lumea asta a frumusetii este faptul ca intotdeauna si-a respectat angajamentul de a veni cu produse cu formule cat mai naturale si respectuoase atat cu natura, cat si cu femeile. Dupa ce anul trecut a lansat samponul concentrat I Love My Planet, care ofera la fel de multe samponari intr-un ambalaj de 100 ml precum un sampon clasic de 300 ml, anul asta a relansat toate gamele de ingrijire a parului.

Noile produse lansate au formule ultra-naturale, imbogatite cu un ingredient activ super eficient, extractul din fructe de Agave si nu contin silicon, polimeri non-biodegradabili si nici alte ingrediente nocive pentru planeta. Si ambalajele produselor au fost create in aceeasi maniera, fiind toate reciclabile si realizate 100% din plastic reciclabil. Daca vreti sa le incercati puteti profita de oferta 2 + 1 valabila in perioada asta pentru sampoane si balsamuri.


Exista mai multe tipuri de produse gandite sa acopere toate nevoile parului, iar pe langa clasicele sampon si balsam in gama asta se gasesc si un exfoliant pentru detoxifierea scalpului, masti, un ser fortifiant, o cura intensiva anti-caderea parului, dar si cateva elixire care se adreseaza unor probleme specifice (hidratare, stralucire, detoxifiere). Eu am primit de la Yves Rocher o parte dintre noutati si am inceput sa le folosesc.

Mi-au atras din prima atentia produsele pentru repararea in profunzime a parului pentru ca dupa ce parul a fost expus intreaga vara la soare are nevoie de tot ajutorul pe care il poate obtine si asta mi s-a parut cea mai potrivita alegere. Produsele au, pe langa extractul din fructe de agave, si ulei de jojoba, iar samponul nu are sulfati, asa ca este o optiune foarte buna daca cautati un astfel de produs. Imi place cum imi simt parul dupa ce le folosesc si vreau sa incerc si gama pentru par vopsit cu pulpa de acai. 

Serul fortifiant cu ulei de jojoba actioneaza precum un ciment ce fortifica fibra capilara pentru a reduce ruperea acesteia. Ofera si protectie termica pana la 230 grade, ceea ce il face un must have daca folositi des dispozitive ce incalzesc parul. Imi place mult si elixirul reparator ce contine pe langa uleiul de jojoba alte trei uleiuri de flori, insa nu incarca deloc parul si nu il lasa gras, ci doar il revitalizeaza si il face mai rezistent si mai frumos.


Ati incercat produsele de par de la Yves Rocher? Cum vi se par? Care sunt produsele voastra preferate de la ei?

Trimiteți un comentariu