De incercat de la Elmiplant Sun

28.8.19

Luna asta am primit de la Elmiplant 3 produse din gama Sun, le-am incercat in urma cu doua saptamani cand am fost in Albena si am vrut sa va povestesc si voua despre ele inainte sa se termine vara pentru ca sunt produse accesibile, pe care le gasim usor si care au formule bune ce merita incercate. Stiu ca multe dintre voi sunteti fane ale produselor Elmiplant, iar mie imi place sa va recomand produse bune si cu preturi misto, asa ca nu aveam cum sa ratez ocazia asta.


Lotiunea spray Sensitive cu SPF50 are o formula extrem de buna, fara parfum si fara alcool si este imbogatita cu acid hialuronic si unt de shea. Se poate folosi si pe ten fara probleme si o vad potrivita pentru o piele normala si uscata. Nu lasa filtru alb, intra imediat in piele, pielea ramane hidratata si face exact ceea ce promite. Pretul este mai mic de 30 lei pentru 200 ml de produs, ceea ce din punctul meu de vedere face produsul asta unul dintre cele mai bune pe care le-am vazut in ultima vreme.

Lotiunea cu SPF50 in recipient albastru (fara pulverizator) are o formula asemanatoare cu cea de mai sus, tot cu acid hialuronic si unt de shea, insa are parfum, deci eu am folosit-o numai pe corp. Are o textura mai densa despre lotiunea spray, insa se absoarbe repede in piele si nu lasa nici ea urme albe. Este un produs care se simte foarte placut pe piele si are un miros placut, este o varianta de luat in calcul.

Am primit si lotiunea spray dupa plaja cu panthenol si aloe vera si am folosit-o cu placere. Are o textura lichida si intra imediat in piele, are un efect calmant si racoritor asupra pielii pe care o lasa hidratata si cu senzatie matasoasa. Genul asta de produs poate fi folosit tot timpul anului, nu doar dupa expunerea la soare pentru ca ajute pielea sa se regenereze si sa-si pastreze aspectul sanatos.


Ati incercat produsele cu protectie solara de la Elmiplant? Cum vi se par?

Trimiteți un comentariu