Noutati de la Radiant Professional

7.8.19

In ultimele saptamani am incercat cateva produse noi de machiaj de la Radiant Professional si am redescoperit brandul asta creat in Grecia, care are o filozofie care imi place mult: Frumusetea nu inseamna perfectiune. Frumusetea este farmecul pe care il gasim in imperfectiuni, frumusetea este incredere si luminozitate. Produsele Radiant le gasiti in magazinele Kendra si mie imi place mult directia pe care a luat-o brandul in ultima perioada.


Tone Correcting Primer este o baza corectoare cu o formula interesanta ce minimizeaza aspectul ridurilor fine, reduce aspectul porilor mariti si uniformizeaza tenul, in timp ce ii ofera un aspect fin si mat pentru intreaga zi. Primerul este disponibil in trei nuante - in functie de nevoile tenului - si vine in doua variante de ambalaj: 30 ml si 15 ml. Nu are alcool si nici parfum, este usor siliconat si mie imi place mult cum se simte pe ten.

Nude (01) neutralizeaza imperfectiunile de culoare si poate fi folosit atat inainte de fondul de ten, cat si singur pentru a da tenului un aspect uniform si sanatos. Yellow (02) ofera luminozitate tenului masliniu/ inchis la culoare, iar Violet (03) ofera luminozitate tenului tern si palid si este extrem de util in zilele cand oboseala isi face de cap. Nu am incercat varianta galbena pentru ca nu e pentru tenul meu, insa pe celelalte doua le-am tot folosit si imi plac mult


Natural Fix All Day Matt Make Up SPF15 este un fond de ten cremos, cu acoperire mare si cu un finish mat, ceea ce imi place este ca rezista foarte bine pe ten si are un aspect natural. Formula contine vitamina E, o alternativa naturala si vegana a acidului hialuronic (care ofera hidratare pe tot parcursul zilei) si microparticule de pudra ce regleaza excesul de sebum. Mi se pare extrem de potrivit in perioada asta cand totul "curge" de pe ten din cauza caldurii.

Este primul fond de ten pe care il incerc de la Radiant si imi place mult formula: nu contine alcool si nici ulei (are parfum undeva pe finalul listei de ingrediente, deci intr-o cantitata extrem de mica care pe mine nu m-a deranjat deloc la ochi), se potriveste tuturor tipurilor de ten si este crueltry free, in plus arata tare bine pe ten - eu il aplic cu un burete umed. Ma tenteaza sa incerc si Wonderlight Serum Make Up, fondul lor de ten sub forma de ser si cu finish luminos.


Magna Lash Mascara are o formula extrem de misto cu polizaharide naturale si ochii mei sensibili il tolereaza foarte bine, iar peria - desi voluminoasa - este usor de folosit si reuseste sa acopere fiecare geana. Este un rimel ce ofera genelor un volum incredibil, dar care reuseste in acelasi timp si sa le curbeze si sa ofere senzatia de gene false. Daca va doriti gene indraznete si spectaculoare care sa atraga privirile trebuie sa-l incercati pentru ca are o culoare intensa si face exact ceea ce promite.


Am lasat la final Matt Lasting Lip Color pentru ca vreau sa va spun mai multe despre el. Este un ruj lichid cu finish mat sau metalic (in functie de nuanta), insa ceea ce il face special este faptul ca are si SPF15, lucru pe care il gasim extrem de rar zilele astea la produsele colorate pentru buze. Are o textura cremoasa si bogata care se simte extrem de bine pe buze si atunci cand l-am purtat nu am avut senzatia de buze uscate, care ma face de obicei sa evit produsele de genul asta.

Formula este imbogatita cu uleiuri naturale din boabe de orez, bogate in acizi grasi, vitamina E si fitosteroli ce au proprietati hidratante, restructurante si calmante. Este disponibil in cateva zeci de nuante, eu v-am aratat mai jos nuantele 66 (un rosu metalic extrem de frumos) si 71 (un nude rozaliu care arata tare bine). Pretul lui este sub 60 lei, ceea ce mi se pare decent pentru un ruj de calitate care ofera si protectie solara.


Ati incercat produse de la Radiant Professional? Cum vi se par?

2 comentarii

  1. imi plac nuantele rujurilor, prefer mate ca rezista mai mult😍 cat deepre tone corecting primer, suna bine ca mai ascunde cate ceva pe fata... nu am incercat nimic de la acest brand momentan, dar suna tare bine

    RăspundețiȘtergere