Ingrijirea tenului cu produse Andalou Naturals

19.2.18

V-am povestit de multe ori pe blog despre principiile mele de ingrijire a tenului, despre tot ce am invatat de-a lungul timpului si incerc mereu sa va prezint si alternative mai ieftine, dar formulate bine pentru a-i oferi tenul vostru tot ceea ce are nevoie. Despre Andalou Naturals v-am spus mai multe in postarea de aici, eu am descoperit brandul asta pe iHerb in urma cu multi ani si m-am bucurat mult cand Secom a adus produsele si la noi. Am incercat mai multe produse de la ei de-a lungul timpului, insa am ramas la doua dintre gamele lor: Brightening si Age Defying. Daca vreti sa incercati produsele exista si niste trial kituri cu produse travel size (cantitati mai mult decat satisfacatoare) care mie imi plac mult.


Curatarea tenului este primul pas pentru a avea o piele sanatoasa, asa ca cleanserul este un produs esential pentru o ingrijire corespunzatoare, dar fiind vorba de un produs care se clateste de pe ten nu vad sensul sa arunc banii pe produse scumpe. Meyer Lemon +C Creamy Cleanser este un cleanser cremos cu vitamina C, celule stem din fructe si miere de Manuka, care mie imi place mult. Are o textura cremoasa, curata eficient fara sa usuce piele, iar dimineata ii da tenului meu un boost de energie care imi place mult.

Mai nou intrat in viata mea este Clementine +C Illuminating Toner tot din gama Brightening, care contine celule stem din fructe, vitamina C si polizaharide din aloe vera. Ambalajul de tip spray imi place mult si pompa face toti banii, produsul este extrem de usor de folosit, iar dupa folosire tenul ramane hidratat si revigorat. Este un produs pe care ma bucur ca l-am descoperit, imi place sa-l folosesc dimineata pentru ca ma trezeste si ii da tenului meu acel aspect luminos pe care il caut.


Despre protectia solara si importanta ei pentru o piele sanatoasa v-am spus de atatea ori pe blog incat probabil devin plictisitoare, dar nu am cum sa neglijez aspectul asta. De la Andalou Naturals am incercat un singur produs cu protectie solara, DIY Booster SPF 30 Facial Serum, si sunt deja la al doilea tub. V-am povestit mai multe despre el in postarea asta, asa ca daca ati ratat-o gasiti mai multe detalii acolo.


Daca trebuie sa aleg intre ser si o crema hidratanta, am sa aleg intotdeauna serul. Tenul meu este normal, nu am mari probleme si prefer serurile concentrate in locul cremelor pentru ca mi se par mai eficiente si tenul meu le tolereaza mult mai bine. De la Andalou Naturals am folosit in ultima perioada Fruit Stem Cell Revitalize Serum din gama Age Defying, un ser revitalizant si reparator pentru ten matur sau uscat, si-mi place mult.

Pe langa celule stem din fructe, formula contine resveratrol, coenzima Q10, extract de aloe vera si glico-peptide din goji. Are o textura lejera, se simte foarte placut pe piele si se absoarbe cu rapiditate. Ajuta tenul sa aiba un aspect mai ferm si mai sanatos, iar mie imi place mult sa-l folosesc si in zona ochilor pentru a o revitaliza putin.


Cremele hidratante nu sunt un must have pentru mine, le folosesc mai mult pentru a "sigila" celelalte produse pe care le folosesc, insa la Andalou Naturals am descoperit doua produse care imi plac mult si le folosesc chiar daca nu sunt adepta ambalajelor de tip borcan. Avantajul daca luati trial kiturile este ca produsele de tip crema hidratanta vin in tuburi, asa cum v-am aratat mai jos. Pentru ca-mi plac cele doua creme le am si in varianta travel size ca sa le pot lua cu mine cand plec.

Probiotic +C Renewal Cream pe langa complexul de celule stem din fructe contine si vitamina C si probiotice si mie imi place s-o folosesc dimineata pentru ca reuseste sa ii dea tenului un aspect proaspat, neted si radios. Pentru seara imi place Resveratrol Q10 Night Repair Cream care ajuta pielea sa fie mai ferma si mai hidratata datorita ingredientelor care se regasesc si in serul din aceeasi gama de care v-am spus mai sus.


Mastile de la Andalou Naturals imi plac mult, cele servetel sunt cele pe care le folosesc cel mai des si m-au convins tot cele din gamele Brightening si Age Defying, le-am incercat si pe celelalte, insa astea doua imi plac cel mai mult. Pumpkin Honey Glycolic Mask este probabil cea mai cunoscuta masca a lor si am incercat-o si eu din curiozitate - am o varianta travel size - si mi-a placut efectul asupra tenului,insa mirosul si textura nu m-au incantat prea tare, dar e genul de masca care te scoate din impas inainte unui eveniment mai special.


Mai am cateva produse de la Andalou pe lista de dorinte: Turmeric +C Enlighten Serum, Instant Pure Pore Hydro Serum Facial Mask, Luminous Eye Serum, Bio Active 8 Berry Fruit Enzyme Mask si Apricot Probiotic Cleansing Milk. Ati incercat produsele de la Andalou Naturals? Care sunt preferatele voastre?

14 comentarii

  1. Din pacate nu am incercat niciun produs Andalou dar am auzit ca sunt produse de calitate. In prima faza imi doresc sa incerc mastile faciale.

    RăspundețiȘtergere
  2. Pe încercate, pe testate, cea mai bună mască de până acum: Pumpkin Honey Glycolic Mask :) Mi-am scos banii cu vârf și îndesat, e foarte spornică. Aș mai vrea să testez și alte produse, dar momentan am alte prioorități. Dar cine știe :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ăăă, doar câteva :P
      1. Meyer Lemon +C Creamy Cleanser
      2. Clementine + C Illuminating Toner
      3. Fruit Stem Cell Revitalize Serum
      4. Vitamin C BB Beauty Balm Sheer Tint SPF 30

      Astea numai pentru moacă, că dacă mă apuc să cobor mai jos, rămân fără bani de analize :)

      Zi frumoasă :)

      Ștergere
  3. Imi plac produsele Andalou, am incercat cateva din gama Brightening (crema Probiotic + Vitamina C si masca Glyconic) si ClearSkin (kit-ul Get Started, scrubul de fata Lemon Sugar si gelul anti-acnee). Am si cateva produse in wishlist, deci da, imi voi mai cumpara produse de la ei, pentru ca ma impac bine cu ele.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Gama Brightening are produse extrem de misto, eu vreau sa vad cum e serul. :)

      Ștergere
  4. Eu tajesc demult dupa masca cu doveac si miere

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu am incercat niciun produs de la ei dar am de gand sa o fac...auragherghin@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Au produse bune, sigur gasesti ceva care sa ti se potriveasca.

      Ștergere
  6. Nu am apucat sa incerc produsele lor pana acum, dar par calitative. Revin cu un feedback dupa ce le testez putin.

    RăspundețiȘtergere
  7. Ai ceva produse Andalou! :)
    Eu inca nu am incercat nimic de la ei.

    RăspundețiȘtergere