Cateva produse de machiaj care imi plac

22.2.18

In ultima vreme am incercat o multime de produse noi de machiaj si vreau sa incerc in perioada urmatoare sa va spun mai multe despre ele pentru ca merita incercate, fiind vorba de produse de la branduri accesibile. In afara de produsul de la Maybelline nu cred ca puteti gasi celelalte produse in magazine fizice, dar o sa las linkuri ca sa stiti de unde le puteti achizitiona in caz ca va tenteaza vreunul dintre ele.


Maybelline a lansat recent o editie limitata a rimelului Lash Sensational intr-un ambalaj metalic rose gold, care arata tare bine. Probabil ca o sa va mire ca n-am incercat Lash Sensational pana acum, dar ochii mei n-au tolerat bine in trecut rimelurile de la Maybelline, desi mereu mi s-a parut ca au formule extrem de bune. Asa cum v-am mai zis lucrurile s-au schimbat (eu tind sa cred ca formula produselor s-a schimbat putin) si in sfarsit pot sa folosesc si eu rimelurile lor fara probleme.

Lash Sensational are o perie care imi place mult si acum pot sa pricep de ce este asa laudat: separa foarte bine genele, le alungeste si le defineste, nu mi se pare ca exceleaza la capitolul volum, insa efectul final este unul de gene definite si alungite care mie place mult. L-am folosit in zile cand am fost plecata multe ore si nu s-a intins si nici nu am simtit vreun disconfort. Daca vreti sa-l incercati e la oferta la Emag, aici, in perioada asta.


Urmatoarele doua produse de care vreau sa va spun le gasiti pe Blacknight si am fost extrem de curioasa sa le incerc. Fondul de ten Infallible Pro-Glow de la L'Oreal mi-a placut la nebunie, asa ca am vrut sa incerc si concealerul din aceeasi gama. Nuanta pe care o am eu este 01 Classic Ivory, cea mai deschisa. Formula este una lejera, cu efect luminos si-mi place la nebunie - nu se fixeaza in riduri, reuseste sa lumineze zona de sub ochi si rezista ore bune. Singurul minus este alcoolul din formula, insa n-am observat ca ochii mei sa fie deranjati de asta, asa ca daca nu m-as fi uitat pe lista de ingrediente nu as fi sesizat asta.

Celalalt produs este Strobelight Instant Glow Powder (nuanta 01 Afterglow) de la Milani, un iluminator cald, cremos, care este extrem de usor de folosit. Are particule fine care reflecta lumina si m-a cucerit de la prima folosire. Mi se pare mult mai reusit ca formula decat iluminatoare de la branduri mult mai scumpe, iar formula cremoasa imi place la nebunie.


Despre Note Cosmetics si produsele lor v-am tot spus pe blog in ultimele luni pentru ca le-am tot folosit si-mi plac. Cele mai bune preturi pentru produsele lor le gasiti pe Elefant si daca aveti nevoie de recomandari cautati in arhiva blogului pentru ca sunt postari cu produsele pe care le-am incercat si care mi-au placut. 

Astazi vreau sa va spun despre trei produse noi pe care le-am incercat. Fardurile din gama Mineral mi-au atras atentia in urma cu cateva luni cand am citit pe undeva ca-s extrem de asemanatoare cu Dual-Intensity de la NARS. Nuanta pe care o am eu este 303 si primul lucru la care mi s-a dus gandul cand am incercat fardul a fost Satin Taupe de la MAC, daca va plac genul asta de nuante o sa va placa si 303 de la Note. Formula este una cremoasa, cu vitamina E si alge marine si sunt disponibile 6 nuante. Fardul este pigmentat si se lucreaza foarte usor cu el, mi se pare perfect pentru un smokey eye rapid, realizat fara batai de cap.

Blushurile Terracotta imbogatite cu ulei de macadamia au 10 grame, iar pretul pe Elefant este mai mic de 25 lei, iar dupa ce am vazut cum sunt va spun ca merita din plin daca blushurile mate nu sunt preferatele voastre. Nuanta pe care o am eu este 03 Oriental Pink, iar efectul este de vis, pentru vara este perfect. Sunt cremoase, pigmentate si rezista extrem de bine pe ten. Pe mine ma tenteaza Sugar Sense (04) pe post de bronzer, am vazut on-line niste swatchuri si mi-a placut mult de tot.

Ultimul produs este Creamy Lipstick in nuanta 207 Hazelnut, sunt 8 nuante in total. Hazelnut este un nude mai inchis, care poate fi aplicat cu o mana mai usoara sau poate fi aplicat mai intens, in functie de ce anume vrei sa obtii. Formula este cremoasa, nu contine alcool si nici parfum, asa ca pentru buzele sensibile care vor si ingrijire e o alegere foarte buna.


Ati incercat vreunul dintre produse? Voi ce produse de machiaj interesante ati descoperit in ultima perioada?

6 comentarii

  1. Noul rimel lansat de Maybelline imi doresc foarte mult sa l incerc, am vazut ca are o perie interesanta si chiar cred ca este ceea ce am nevoie. Nu am incercat niciun produs din cele prezentate de tine.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Maybelline are rimeluri bune, eu ma bucur ca in sfarsit ochii mei nu mai reactioneaza la formulele lor si pot sa le folosesc si eu.

      Ștergere
  2. Nu am incercat nici unul din aceste produse, insa m-ar tenta rimelul. Ce am descoperit eu in ultima perioada, sunt mini-trusele trio de farduri de pleoape de la Wet n Wild. Le-am luat online de la Farmacia Tei. Imi plac culorile si textura si sunt si accesibile ca pret.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am primit si eu una recent, chiar o sa incep s-o folosesc. Am mai avut in trecut farduri de la ei si mi-au placut. :)

      Ștergere
  3. Am incercat rimelul Lash Sensational, dar nu am fost prea atenta cand l-am cumparat si am luat varianta imbogatita cu uleiuri. E ok, dar se demachiaza foarte greu.
    Adriana

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu stiu varianta aia, cea pe care o am eu se demachiaza fara probleme.

      Ștergere