7 intr-o saptamana #154

18.2.18


A mai trecut o saptamana ... interesanta as zice, insa a fost o saptamana extrem de grea pentru mine, una in care am dormit putin, am regandit multe lucruri, am incercat sa-mi amintesc care sunt lucrurile care conteaza cu adevarat, am tras de mine sa duc la bun sfarsit tot ce aveam planuit, a fost o saptamana care m-a facut sa ma gandesc mai mult la mine si la nevoile mele. Am avut parte si de multe momente frumoase si asta m-a ajutat sa raman cumva in echilibru.

Momentele de liniste sunt extrem de importante pentru a-mi pastra starea de bine in toata nebunia din jurul nostru si v-am spus asta de multe ori. Oricat de negre si grele si fara scapare par uneori situatiile in care suntem pusi, pe mine ma ajuta foarte tare momentele cand ma deconectez si raman eu cu mine. Fie ca sunt 2 minute, fie ca sunt 30 de minute, fac ceva ce-mi place si stiu ca-mi da o stare de bine, trag aer in piept si incerc sa nu las lucrurile sa ma afecteze mai mult decat e cazul. Functioneaza ...

Am iesit intr-o seara cu niste prieteni si am mancat impreuna, am stat de vorba fara vreo presiune, fara sa ne pese de timp si a fost tare bine, mai ales ca a venit dupa o zi extrem de agitata si cu multe probleme. M-am bucurat de cer si de spectacolul facut de nori de cateva ori saptamana asta si de vreo 2 ori am venit pe jos pana acasa, desi nu a fost asa cald. Plimbarile prin parc imi dau mereu o stare de bine si imi ajuta mintea sa se linisteasca.

Mi-am comandat luna trecuta o pereche de cercei de pe Aliexpress (ii gasiti aici daca va tenteaza, au fost in jur de 6 lei) pentru ca am pierdut un cercel care imi placea mult (de la Parfois) si nu am gasit nimic asemanator prin magazine la un pret bun. Nu ma asteptam la cine stie ce calitate tinand cont de pret, dar am ramas chiar surprinsa. E un material cu greutate, cerceii sunt finisati extrem de bine, a fost o achizitie mai mult decat inspirata.

In perioada 18-24 februarie la Mega Mall are loc Expozitia de Ciocolata si mi-au trimis o invitatie din ciocolata extrem de gustoasa si frumoasa. Mi-a placut tare mult ideea lor si expozitia in sine nu e de ratat daca iubiti ciocolata, eu chiar am de gand sa ma opresc maine pentru ca am drum prin zona. Am inteles ca pe langa delicii vor fi si niste premii, asa ca daca aveti drum prin Pantelimon faceti-le o vizita si bucurati-va de ceva dulce.

Vineri am fost sa fac testele pe care mi le-a recomandat neurologul pentru problema de la mana si au confirmat doar unul din cele doua diagnostice puse initial, asa ca asta nu poate decat sa ma bucure. Urmeaza cateva saptamani de tratament si sper dupa ele situatia sa fie mult mai buna. Seara am fost si la XBody si corpul meu s-a resimtit, asa ca ieri nu prea am facut nimic pentru ca n-a fost cea mai buna zi a mea, dar uneori sa stai pe canapea, sub patura, cu o cana de ceai si sa te uiti la filme e tot ce ai nevoie.

Saptamana voastra cum a fost?

6 comentarii

  1. Imi plac la nebunie cercelusii de pe Aliexpress,eu zic ca arata mai bine in realitate decat pe site.
    Referitor la Expozitia de ciocolata, as fi mers cu mare drag si interes pentru ca ador ciocolata dar din pacate sunt la o distanta prea mare.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mult mai bine, cumpar de mult timp de pe site si stiu ca pozele de multe ori nu reflecta nimic, de-aia am incercat si acum. Si bine am facut. :)

      Ștergere
  2. Țin pumnii ca diagnosticul pentru problema la mână să fie cel corect și tratamentul să dea rezultate.
    Sună bine rău expoziția aia de ciocolată, nu știu totuși dacă e indicat să-mi fac timp și să dau pe acolo, abia ce am lăsat-o mai moale cu ciocolata. :))
    O săptămână frumoasă să avem!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa sa fie, nici nu iau in calcul alta varianta. Pot s-o misc, deci e de bine. Sa fie! :)

      Ștergere
  3. Ma bucur si cu siguranta va functiona tratamentul ! Draguti cerceii, sa-i porti sanatoasa ! Eu astept cu nerabdare primavara :(
    Am vazut invitatia pe insta si mi-a placut enorm ,dar si pantoful !!!
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Invitatia n-a "supravietuit", pantoful este inca intreg. Multumesc pentru gandurile bune.

      Ștergere