2 sprayuri pentru fixarea machiajului

26.2.18

Pentru multa lume sprayurile pentru fixarea machiajului nu sunt un produs esential, insa mie imi place sa le folosesc si chiar simt ca ajuta machiajul sa reziste mai bine, asta pe langa faptul ca ma ajuta sa scap de efectul pudrat atunci cand folosesc multe produse sau tenul meu nu este in cea mai buna stare a lui. Singurul lucru care nu-mi place la ele este faptul ca multe contin alcool, aceeasi problema o au si cele de care vreau sa va povestesc astazi, insa ambele imi plac si am vrut sa va povestesc despre ele.


Make It Dewy Setting Spray de la Milani il gasiti pe Blacknight si eu mi-am dorit sa-l incerc inca de cand l-am vazut. Are 60 ml, costa 42 lei si pompita isi face treaba foarte bine - dozeaza produsul exact asa cum trebuie ca sa faca ceea ce promite: hidrateaza (formula contine glicerina si cafeina), lumineaza si fixeaza machiajul. Se agita bine si se pulverizeaza de la o distanta de 20-25 centimetri. Are un miros extrem de placut, nu lasa senzatia de ten umed si chiar ii ofera pielii o stralucire aparte.


Pro Fix Illuminating Fixing Spray de la Makeup Revolution l-am luat cand am dat ultima comanda pe Aoro. Acum este in lichidare de stoc, la un pret chiar bun - 32 lei pentru 100 ml, il gasiti aici. Mai exista si o varianta matifianta, insa eu nu am nevoie de matifiere, asa ca am fost curioasa sa vad cum e varianta asta care promite ca lumineaza tenul.

Am fost dezamagita sa vad alcoolul al doilea pe lista de ingrediente, insa i-am dat o sansa pentru ca am mai folosit si alte sprayuri de fixare cu alcool si nu am avut probleme. Un alt aspect care nu imi place la el este mirosul, pe mine ma duce cu gandul la stomatolog, bine macar ca nu ramane si dispare repede. Lasand la o parte aspectele mai putin placute, sprayul in sine e misto si chiar lasa tenul hidratat, cu senzatie de prospetime si un aspect luminos care mie imi place mult.


Voi folositi sprayuri pentru fixarea machiajului? Ati incercat vreunul dintre cele doua?

2 comentarii

  1. La inceput cand am auzit de aceste spray-uri am fost putin spectica dar de cand le am incercat au inceput sa mi placa. Il folosesc de fiecare data cand ma machiez.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Deci te-au convins folosindu-le. Asa se intampla cu produsele de care nu stim multe. :)

      Ștergere