L'Oreal Voluminous Lash Paradise Mascara

1.2.18


Sentimentul cu care am inceput sa scriu postarea asta e unul ciudat. Parca ma incearca o urma mica de vinovatie ca am inceput un alt rimel, dar in acelasi timp ma bucur ca am dat peste un produs extrem de misto de care sunt entuziasmata sa va povestesc si voua. Voluminous Lash Paradise de la L'Oreal a fost extrem de laudat de cateva bloguri si canale de Youtube pe care le urmaresc si am fost extrem de curioasa sa vad cum e pentru ca l-am vazut de multe ori comparat cu Better Than Sex de la Too Faced.

M-a tentat sa incerc si Paradise Extatic cand am vazut ca a aparut si la noi, dar am vazut ca peria e diferita si am ramas cu gandul la Lash Paradise. Cand l-am vazut pe siteul celor de la Blacknight la un pret super bun m-am bucurat mult si uite asa am ajuns eu sa incerc un rimel nou. Lash Paradise are 8,5 ml si il gasiti aici la 40 lei, in timp ce Paradise Extatic are doar 6,4 ml si costa peste 50 lei (l-am vazut aici). 

Lash Paradise are o perie densa si striata cu peste 200 de fire care permit o dozare perfecta a cantitatii de produs, iar peria reuseste sa prinda toata firele de par. Formula imi place la nebunie, este matasoasa si rezista intreaga zi fara sa lipeasca genele, iar nuanta de negru este una extrem de intensa fara sa fie dramatica. Peria are o forma perfecta din punctul meu de vedere, este extrem de usor de folosit si oricate straturi de rimel am aplicat a aratat la fel de bine si chiar si cand m-am grabit nu m-am murdarit.

Daca va plac genele lungi si cu volum si cautati un rimel usor de folosit, rezistent si cu un pret bun Lash Paradise e o alegere inspirata! Daca l-ati incercat deja astept sa-mi spuneti daca va place la fel de mult cum imi place mie.

8 comentarii

  1. Ooo, da cred ca pentru mine ar fi genul de rimel perfect. Vreau sa mi alungeasca cat mai mult genele, sa nu le lipeasca si sa nu se intinda. Am o problema cu ale mele pentru ca sunt rare si mici iar ca sa le fac cat de cat frumoase imi trebuie un mascara perfect.😍😍 Cred ca asta este ce l de care am nevoie.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa-mi spui cum ti se pare daca il incerci, chiar vreau sa mai aflu si alte pareri.

      Ștergere
  2. Arata super fain! Merci mult pentru idee, il voi incerca si eu cand am ocazia.

    RăspundețiȘtergere
  3. si eu l-am luat de pe blacknight....foarte fain !!!!!

    RăspundețiȘtergere
  4. Si eu l-am luat tot de pe blacknight si e foarte bun intr-adevar. Eu il folosesc pentru genele de sus. Pentru genele de jos folosesc l'oreal telescopic care este foarte subtire si tot de pe blacknigt l-am cumparat.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Telescopic e perfect pentru genele de jos, asa il foloseam si eu intr-o vreme. Si Vertige Longuer de la Yves Rocher e bun pentru zona aia, are o perie extrem de subtire.

      Ștergere