Low Shampoo de la Elseve

8.2.18

Elseve a lansat de curand Low Shampoo, o gama de trei sampoane cremoase pentru parul uscat, vopsit sau degradat. Cand vi le-am aratat mi-ati spus ca vreti sa va povestesc mai multe si pentru ca si eu am fost curioasa sa vad cum sunt le-am folosit la ultimele spalari si astazi pot sa va spun mai multe despre ele. Nu stiu cat sunt in magazine pentru ca nu m-am uitat dupa ele, dar le-am vazut deja aici la oferta la un pret foarte mai bun.


Eu am primit toate trei variantele disponibile: Total Repair 5 cu extract de calendula pentru parul degradat si deteriorat, Extraordinary Oil cu sase uleiuri din flori pretioase pentru parul uscat si Color Vive cu ulei din in, filtre UVA/ UVB si un concentrat nutritiv pentru parul vopsit. Ambalajul imi place mult, pompa este extrem de utila, iar samponul are 400 ml. Cand am citit ca trebuie folosite 10-15 pompite la fiecare spalare m-am gandit ca o sa termin imediat tubul, dar folosindu-l mi-am dat seama ca 15 pompite reprezinta o cantitate mai mica decat folosesc eu de obicei la o spalare, asa ca daca si voi v-ati gandit la asta adevarul e altul.


Formula este una cremoasa, fara sulfati, delicata, seamana mai degraba cu un balsam decat cu un sampon, curata fara sa produca spuma si lasa parul hidratat si usor de pieptanat. Am fost extrem de curioasa sa vad cum se comporta si am incercat prima data Color Vive si am ramas impresionata, desi nu ma asteptam.

Parul meu este ondulat si rebel, daca nu folosesc balsam si masca nu am nici o sansa sa trec peria prin el dupa spalare (uneori si asa am probleme, noroc cu Wet Brush). De fapt pana sa ajung la perie, dupa ce il spal cu sampon de obicei nu pot sa-mi trec nici degetele prin par, lucru care cu Low Shampoo nu mi s-a intamplat si asta m-a facut si mai curioasa.

Am aplicat 15 pompite pentru lungimea mea de par (dar mi s-a parut cam putin, asa ca la urmatoarea spalare am marit cantitatea), am masat bine parul de la radacina pana la varfuri (si nu mi s-a parut o problema ca nu a fost cine stie ce spuma), am lasat sa actioneze 3 minute, dupa care am clatit parul bine. Am putut sa-mi trec degetele prin par fara probleme, parul meu avea un miros extrem de placut, iar doua zile parul meu a fost extrem de neted si lucios si mi s-a parut ca are ceva mai mult volum decat de obicei. In a treia zi am simtit nevoia sa imi spal parul, dar in ultima perioada cam asta simt indiferent de produsul pe care il folosesc pentru spalarea parului.

In trecut am mai folosit sampoane fara sulfati si in afara unuia de la OGX nu mi s-a parut ca se descurca vreunul cu parul meu, insa Color Vive din gama Low Shampoo a facut fata cu brio, asa ca sunt extrem de curioasa sa incerc si celelalte variante si sa vad cum sunt.


Le-ati incercat? Va tenteaza?

7 comentarii

  1. Super, chiar asteptam un review pentru acest sampon. O sa il incerc si eu
    Irina Ivascu

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cred ca o sa-ti placa, pentru mine a fost o surpriza extrem de placuta.

      Ștergere
  2. Eu folosesc de mult produsele pentru par Elseve si chiar imi sunt dragi. Sunt tare curioasa sa incerc si gama asta noua de produse.

    RăspundețiȘtergere
  3. Eram tare curioasa de noile sampoane de la L'oreal. Mi-a placut la nebunie Low Shampoo de la Yves Rocher si am zis sa mai incerc si alt brand. Daaa, super, am luat si eu Elseve Color Vive si tare bine mi se potriveste. Imi place cum arata parul dupa ce il usuc si nici nu mai simt nevoia sa folosesc ulei pt varfuri.Chiar o descoperire faina la inceput de an !
    Weekend placut ! :) <3

    RăspundețiȘtergere
  4. Momentan nu le-am văzut prin supermarket aceste șampoane. Varianta pentru păr degradat mă tentează să o încerc.

    RăspundețiȘtergere