L'Oreal Smooth Sugars Glow Scrub

20.2.18

Inca de cand am vazut pe Instagram noile exfoliante din gama Smooth Sugars de la L'Oreal am stiut ca vreau sa le incerc pentru ca mastile Pure Clay de la ei mi-au placut mult si exfoliantele clar sunt pe acelasi principiu. Sunt trei variante disponibile: Glow Scrub (pentru luminozitate), Clear Scrub (pentru puncte negre) si Nourish Scrub (pentru netezire si hidratare). Eu am ales Glow Scrub si l-am luat de pe Aoro, insa le-am vazut la pret mai bun aici.


Desi folosesc exfolianti chimici (atat AHA, cat si BHA) nu am renuntat la exfoliantele mecanice pentru ca zona nasului este intotdeauna incarcata, insa am intotdeauna grija sa aleg formule blande, cu particule abrazive cat mai fine, care sa nu-mi agreseze tenul. Iar exfoliantele astea lansate de L'Oreal se incadreaza perfect in ceea ce caut eu. Am cumparat produsul asta din curiozitate si nu ma asteptam sa-mi placa atat de mult, acum am pe lista de dorinte si Nourish Scrub.

Toate cele trei variante sunt o combinatie de trei tipuri de zahar (alb, auriu si brun) si diverse ingrediente pentru a oferi tenului o exfoliere blanda, dar eficienta. Glow Scrub combina cele trei tipuri de zahar cu ulei din samburi de struguri si alte uleiuri pentru a curata tenul si a-i oferi luminozitate. Poate fi folosit si pentru buze si mie chiar imi place ceea ce face.

Textura este foarte fina si nu este deloc agresiva cu tenul, nu este uleios (mie nu-mi plac exfoliantele uleioase), iar mirosul este unul extrem de placut. Este nevoie de o cantitate mica de produs, iar efectul este imediat: tenul ramane curat, hidratat si cu un aspect mai sanatos. Formula este curata, doar pe finalul listei apar cativa posibili iritanti si parfum (intr-o cantitate extrem de mica), insa tinand cont ca e vorba de un produs care sa clateste de pe piele chiar nu reprezinta vreo problema.


Ati incercat exfoliantele astea noi? Cum vi se par?

9 comentarii

  1. Dupa descriere imi place. Lam adaugat si eu pe lista de dorinte.

    RăspundețiȘtergere
  2. L am vazut in instastories la mai multe persoane, dar esti prima care ii face un review. Suna bine, ma tenteaza.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am vazut si eu ca au fost trimise niste pachete cu toate cele 3 variante, eu cred ca o sa-mi iau si Nourish, sunt curioasa cum e. :)

      Ștergere
  3. Inca nu am apucat sa le incerc dat am vazut ca exfoliantele sunt disponibile in 3 variante iar eu as vrea sa o incerc pe cea cu kiwi pentru ca mi se potriveste tenului meu cu probleme.

    RăspundețiȘtergere
  4. Foarte captivanta descrierea, o sa-l incerc si eu soon!

    RăspundețiȘtergere