2 solutii pentru petele de vopsea de pe piele

12.2.18

Nu stiu daca si voi sunteti ca mine, dar eu de cate ori ma vopsesc raman cu pete urate de vopsea pe frunte si in zona tamplelor. Cand ai piele alba, par negru taciune si trebuie sa te vopsesti la 2-3 saptamani pentru ca ai fire albe si-ti creste parul intr-un ritm ametitor devine o problema de-a dreptul enervanta si care iti da batai de cap. Am cautat solutii pentru asta si am gasit doua care mi se par decente si m-am gandit sa va spun si voua despre ele pentru ca eu cand am cautat informatii am gasit doar pareri despre un produs de la Kallos care nu se mai produce.


Primul produs pe care l-am gasit este de la L'Oreal Prodessionnel din gama Efassor si este vorba de niste servetele de unica folosinta. Eu le-am gasit intr-un magazin Profi Hair si am dat 4 lei pe un plic si in ultimele luni le-am tot cumparat. Cel de-al doilea produs este de la Syoss, Skin Stain Remover, din gama Colorist Tools si l-am gasit intamplator in dm. Este o lotiune la tub si are 100 ml, pretul a fost undeva intre 25-30 lei si m-am gandit ca va fi mai avantajos decat servetelele.

Ambele produse sunt pe baza de alcool, insa nu cred ca altfel ar putea fi eficiente, deci e un compromis pe care sunt dispusa sa-l fac. Amandoua reusesc sa curete petele de vopsea, insa castigatoare sunt servetelele Efassor, sunt mult mai usor de folosit, mult mai eficiente si mai practice. Lotiunea de la Syoss curata mai greu si e nevoie sa insisti pe zonele mai patate, lucru deloc placut cand vine vorba de frecat alcool pe piele, iar faptul ca trebuie imbibata o discheta cu produs reprezinta un risc de a ajunge produs si in ochi daca curge.


Voi ce folositi pentru a indeparte petele de vopsea de pe piele?

6 comentarii

  1. Nu stiam ca exista astfel de solutii pentru indepartarea petelor. Eu pana acum ma frecam pana imi iesea toata vopseaua.

    RăspundețiȘtergere
  2. folosesc vala imbibata in spirt medicinal,merge...auragherghin@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, dar daca freci mult se irita pielea, d-aia tot am cautat ceva care sa actioneze mai repede.

      Ștergere
  3. Sunt in aceeasi situatie ca si Oana :)) si eu frecam la greu pana iesea de tot vopseaua. O sa incerc optiunile din articolul si vedem ce iese.

    RăspundețiȘtergere