Produse pentru buze de la Beauty Made Easy

9.2.18

Beauty Made Easy este un brand de care nu stiam nimic pana n-am primit de la Rangali un colet cu cateva produse printre care si doua pentru buze de la acest brand danez, infiintat in 2014. Mi-au atras atentia ambalajele vesele si cu forma atipica asa ca am cautat mai multe informatii sa vad ce e cu ei. Am vazut si niste masti de fata si un balsam extrem de interesant, produsele au preturi bune si le gasiti aici daca va intereseaza.


Cele doua produse pe care le-am primit eu sunt un exfoliant de buze cu aroma de capsuni si un balsam pentru buze mai pline cu zmeura. Mi-au atras atentia din prima si am fost extrem de curioasa sa le incerc si sa vad cum sunt. Formulele sunt curate, exfoliantul este pe baza de zahar, iar balsamul contine acid hialuronic si promite un efect vizibil dupa 3-4 saptamani de folosire zilnica, iar ceea ce spune producatorul este ca efectul de buze mai pline dureaza pana la 8 ore dupa aplicare in functie de fiecare persoana.

Ambalajele mi se par extrem de vesele si moderne si tind sa cred ca faptul ca cel care a lansat brandul are o fiica adolescenta a contribuit mult la asta. Sunt plate si usor de luat in geanta sau buzunar, iar aplicatorul este un bonus care face totul si mai usor. Textura produselor este extrem de placuta si blanda si aromele sunt delicioase.


Exfoliantul este cel mai bland din tot ce-am incercat eu pana acum, nu are particule dure, dar cumva reuseste sa indeparteze celulele moarte si sa lase buzele moi si hidratate. Este extrem de usor de folosit si are o aroma foarte placuta. Cel care m-a intrigat a fost Lip Plumperul pentru ca eu chiar folosesc glossuri cu efect de marire (pe cele de la Buxom le-ati vazut de multe ori pe blog) pentru ca nu are nimic mentolat in el si nici nu "pisca" cum fac produsele de genul asta. Ceea ce face in schimb este, datorita acidului hialuronic, sa intinda cumva pielea buzelor si sa dea senzatia de buze mai sanatoase si putin mai pline. Nu stiu daca o sa vad vreun efect peste doua-trei saptamani, dar produsele imi plac si cand le folosesc impreuna buzele mele au un aspect mai sanatos.


Ati auzit de Beauty Made Easy pana acum? Cum vi se par produsele lor?

11 comentarii

  1. Chiar nu am auzit de acest brand..ambalajele mi se par tare simpatice si colorate, imi plac la nebunie cum arata.

    RăspundețiȘtergere
  2. nu am auzit de ei dar produsele astea doua mi se par super...si eu folosesc mereu,mereu balsam de buze.auragherghin@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  3. Dap, eu am folosit produsele lor si imi plac. Am avut lip scrub-ul si m-am inteles foarte bine cu el, doar ca s-a terminat cam repede :(
    Am folosit si cateva balsamuri de buze, le asociez cu cele de la EOS, insa mi se par un pic mai uleioase fata de cele EOS, dar cu toate astea imi plac, isi fac treaba bine.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am si eu vreo variante de la EOS, insa balsamul asta imi place mai mult. Nu stiu ce sa zic cu consumatul, vad eu in curand. :)

      Ștergere
  4. Nici eu nu am auzit de produsele lor, dar par interesante ca si aspect. O sa le incerc si eu curand sa vedem ce este de capul lor.

    RăspundețiȘtergere
  5. Imi place foarte mult ambalajul lor, poate o sa le iau si eu .
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
  6. Am lasat un comentariu zilele trecute la postarea asta dar vad ca nu apare , oare nu am dat send ? :))
    Ziceam ca mi se par interesante produsele pentru buze ma gandesc sa le iau si eu .
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sau l-am sters eu din greseala ... cand am vazut comentariul tau parca mi s-a parut si mie ca am citit ca ai vrea sa le incerci. Nu stiu ce sa zic. :)

      Ștergere