Realitatea ...

13.2.18


Azi am o zi plina si am dubii ca o sa reusesc sa fac tot ce mi-am propus pentru ca am dureri tot mai mari la mana. Mi-am facut maine programare la neurolog si astept sa vad ce va urma, insa toata activitatea mea este afectata de ce se intampla. Am avut dimineti cand mi-a fost greu si sa ma imbrac, dar si zile cand sa tin telefonul in mana stanga a fost o adevarata provocare. Nu e prima data cand trec prin asta, in urma cu cativa ani am fost in aceeasi situatie si am sperat ca am depasit momentul, dar realitatea este alta ... si asa am ajuns sa ma gandesc la decizii.

Ultimele 15 luni au adus multe schimbari in viata mea, am depasit niste limite fizice care mi s-au parut imposibile la un moment dat si mi-am demonstrat mie multe lucruri. La sfarsitul anului m-a "lovit" problema cu genunchii, dar din fericire am reusit sa scap de durerile alea si sa nu imi fie activitatea afectata in nici un fel, chiar vreau sa va povestesc mai multe despre asta intr-o postare. Dar acum ma termina durerea de mana, nimic nu functioneaza, nimic nu da rezultate, iar eu sunt in punctul in care ma gandesc ce sa fac mai departe ... si momentan nu vad o solutie.

Eu sunt genul de om care alege si-si asuma decizia si consecintele, dar in momentul asta sunt intr-un punct in care nu stiu ce e mai bine pentru mine. Ma gandesc ca poate m-am fortat prea mult si d-asta am ajuns aici, in acelasi timp sunt constienta ca imi cunosc limitele si atunci cand n-am mai putut am spus stop. Simt ca sunt rupta in doua, nu stiu ce sa fac si asta e o situatie cu care nu ma confrunt prea des.

Postarea asta nu e una in care eu ma victimizez sau astept sa-mi planga cineva de mila, dar am primit mesaje de la voi in care ma tot intrebati ce se intampla, de ce am inceput sa dispar, stiu ca ati vazut ca ceva nu e in regula cu mine si mi s-a parut de bun simt sa lamuresc macar putin situatia asta si sa va spun care e problema si de ce unele zile pur si simplu sunt prea mult.

Nu stiu ce se va intampla, nu stiu care e rezolvarea, dar stiu ca exista una si stiu ca o voi gasi. Vor veni si zile mult mai bune, asa cum vor veni si zile mai proaste. Pana la urma asta e viata.

14 comentarii

  1. Sper sa nu fie nimic grav si sa te faci bine, fii optimista pentru ca pentru toate problemele exista rezolvare. 😊

    RăspundețiȘtergere
  2. Ai depasit multe momente dificile, sunt convinsa ca o sa gasesti puterea sa treci si peste asta. Ramai o luptatoare ca pana acum. Sper sa se rezolve repede problema cu mana 😘

    RăspundețiȘtergere
  3. Fii optimistă si vei vedea ca vei trece peste toate...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa sunt mereu, insa e greu cand nu "functionezi" cum trebuie. :)

      Ștergere
  4. Gandeste pozitiv si totul va fi bine. Sanatate multa!

    RăspundețiȘtergere
  5. Of, ce rau imi pare sa aud asta :( cumva am simtit ca ceva nu e in regula dar m-am gandit ca ai luat o pauza .
    E groaznic sa ai dureri de orice fel , sper din tot sufletul sa gasesti o rezolvare cat mai repede .
    Te imbratisez cu drag
    (Anamaria)
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc pentru gandurile bune, va fi ok pana la urma, nu ma las asa usor. :)

      Ștergere
  6. Multa,multa sanatate!Sunt convinsa ca ,in curand,toate se vor rezolva...auragherghin@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  7. Ți-aș spune ca toată lumea să fi optimistă, dar știu cât e de frustrant ca o problemă pe care o credeai rezolvată să revină și să pară fără rezolvare. Nu pot decât să-ți doresc să găsești o soluție cât mai curând.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vineri ma duc sa fac nu stiu ce teste, dar exista deja un diagnostic, ramane doar sa vad cat de afectati sunt nervii.

      Ștergere
  8. Multa santate si putere sa treci cu bine de toate!!!

    RăspundețiȘtergere