Curatarea, primul pas pentru un ten sanatos si frumos

27.2.18

Curatarea pielii este primul pas pentru a avea un ten sanatos si frumos si n-o sa ma satur sa va spun asta. Asa cum o sa va mai repet ca puteti gasi produse pentru curatarea pielii la preturi extrem de bune si exact despre asta vreau sa va spun astazi. Bielenda este un brand polonez de care v-am mai spus pe blog, iar cea mai buna selectie de produse de la ei o gasiti pe Notino. Am ales patru produse care mie imi plac mult si pe care le folosesc de ceva vreme, le gasiti pe toate aici.


Cea mai usoara si simpla metoda de curatare si cea pe care eu o folosesc in prima faza cand ajung acasa este reprezentata de apa micelara si de un demachiant special pentru zona ochilor. Apa micelara Expert Pure Skin Soothing nu este la prima aparitie pe blog, am laudat-o de multe ori pe blog de cand am descoperit-o. Pentru mine este la acelasi nivel cu cea roz de la Garnier, curata bine, nu usuca tenul si are un pret bun.

In urma cu ceva vreme am folosit demachiantul bifazic mov de la Bielenda si mi-a placut mult, dar am descoperit unul care imi place si mai mult si l-am tot cumparat in ultima vreme. Este vorba de Expert Pure Skin Special, un demachiant pentru indepartarea machiajului ochilor si a genelor false, extrem de bland si eficient. Ochii mei sunt foarte sensibili si reactionez la multe demachiante, cu asta in schimb n-am avut nici o problema si nu e nevoie sa insist nici cand folosesc rimel waterproof.


Mie nu-mi plac uleiurile demachiante si nu sunt mare fana nici a balsamurilor de curatare, asa ca alegerea mea sunt gelurile de curatare, cat mai blande si "curate". Fiind vorba de un produs care nu ramane pe ten si care se clateste nu ma deranjeaza foarte tare daca pe finalul listei de ingrediente se regaseste si parfumul. Oricum nu ramane pe ten decat cateva zeci de secunde, dupa care il indepartez cu apa.

Gelul de curatare de la Bielenda din gama Expert Pure Skin e bland, curata tenul foarte bine si are un pret bun. In zilele cand imi simt tenul mai incarcat il folosesc impreuna cu dispozitivul Luna de la Foreo, de care v-am povestit pe blog atunci cand l-am descoperit si imi place tare mult cum se simte tenul dupa. Varianta de gel aleasa de mine este Moisturizing si, desi nu usuca tenul, nu simt ca il lasa asa hidratat cum mi-as dori, insa rezolv asta cu un produs de care va povestesc imediat.


Am lasat la final un produs descoperit recent, dar care imi place la nebunie si de care tot vreau sa va spun. Mie mi-a placut intotdeauna sa folosesc tonere (si ma refer la cele formulate bine si care aduc beneficii pielii, nu la cele incarcate de alcool si parfum care nu fac decat sa irite) ca ultim pas in rutina de curatare, asa ca am fost extrem de intrigata cand am vazut esentele 4 in 1 de la Bielenda, concept preluat din ritualul de ingrijire asiatic.

Eu am ales varianta pentru ten matur cu colagen, acid lactic, acid hialuronic si vitaminele  C si B5 si m-a cucerit de la prima folosire. Multi Essence 4w1 este un produs multifunctional (curata, tonifiaza, hidrateaza si regenereaza), eu o folosesc dupa ce-mi spal tenul pentru a-i oferi hidratarea de care am privat cumva pielea in timpul spalarii. Are o textura lejera si reuseste sa lase tenul hidratat si revigorat, exact asa cum am sperat.


Voi ce produse folositi pentru a va curata tenul? Ati incercat produsele de curatare a pielii de la Bielenda?

2 comentarii

  1. Inca nu am incercat produsele Bielenda si chiaf as vrea sa le incerc. Acum imi curat/demachiez tenul cu apa micelara de la Garnier in varianta roz. Trebuie sa avem mare grija de tenul nostru iar primul pas este curatarea lui.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Micelara lor roz e la fel ca cea de la Garnier, mie imi plac amandoua.

      Ștergere