Iluminatoare noi de la Maybelline

2.2.18

Am primit zilele trecute doua iluminatoare noi de la Maybelline din gama Face Studio: Master Holographic in nuanta 50 Opal si Master Chrome in nuanta 100 Molten Gold (mai exista o varianta de Master Chrome - 050 Molten Rose Gold). Le-am incercat sa vad cum sunt pentru ca mi-au atras atentia, doar stiti ca am o slabiciune pentru iluminatoare.

Produsele sunt deja on-line aici, deci cred ca sunt si in magazine, nu am ajuns sa ma uit: Master Holographic are 8 grame, iar Master Chrome 9 grame. La prima vedere pretul mi se pare cam mare, dar daca ma gandesc cat de greu se consuma un iluminator de genul asta parca gandul asta nu mi se mai pare atat de puternic. Pana la urma depinde de fiecare ce alege si cati bani are de dat.


Master Holographic are un efect prismatic si blenduit nu este atat de intens, insa formula mi s-a parut mai putin reusita decat cea de la Master Chrome. Este un iluminator cu irizatii rece, iar daca sunteti adeptele unui machiaj subtil sigur n-o sa va placa. Insa daca va place genul de machiaj care sa iasa in evidenta si ceea ce cautati este o stralucire cu multe fatete atunci merita sa-l incercati. Mie imi aminteste foarte mult de un fard de la MAC a carui denumire nu mi-o amintesc acum pe care eu obisnuiam sa-l folosesc in coltul intern pentru a-mi lumina privirea.

Master Chrome este un iluminator cald cu finish metalic, iar textura este mult mai cremoasa decat a celui de care v-am spus mai sus. Nuanta de auriu este perfecta si ca fard de ochi, se lucreaza mult mai usor cu el, insa pe un ten dechis la culoare este nevoie de o mana usoara pentru aplicare, altfel poate fi prea mult. Formula mi se pare insa mult peste ce gasim in zona de drugstore, daca sunteti fane ale nuantelor de auriu sau rose gold (chiar sunt curioasa sa vad si cealalta nuanta disponibila) s-ar putea sa va placa.

Sa faci swatchuri iluminatoarelor mi se pare o treaba extrem de grea, dar sper ca am reusit sa va arat mai jos (cu si fara blit) cum arata produsele astea. Daca va tenteaza uitati-va si pe Insta Stories, am pus ieri dimineata un video scurt cu swatchuri si se vad reflexiile mult mai bine decat in poze.


Cum vi se par? Le-ati incercat? Va tenteaza?

6 comentarii

  1. trebuie sa le incerc neaparat, iubesc tare mult Maybelline!

    RăspundețiȘtergere
  2. M am uitat si am vazut ca ai facut si Insta Stories si se vede mult mai bine acolo. Oricum se intelege si din aceste poze, stiu ca este dicifil sa faci poze cu swachuri.. Iluminatoarele la prima vedere arata bine, de pret nu prea stiu ce sa spun.. ��

    RăspundețiȘtergere
  3. Au produse bune...imi plac iluminatoarele cu finish metalic.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu pot sa zic ca mi s-a potrivit tot ce-am incercat de la ei, dar in ultima vreme au scos o multime de produse interesante.

      Ștergere
  4. Iluminatoarele vor aparea in magazinele fizice in a doua parte a lunii februarie! Imi doresc tare mult sa le incerc!

    RăspundețiȘtergere