Cumparaturi pentru birou

30.10.17

Postarea asta trebuia sa apara pe blog acum 2-3 saptamani, insa nu am avut timp sa fac pozele si am tot amanat, dar am vrut neaparat sa va arat ce mi-am luat pentru ca sunt lucruri frumoase, dar si pentru ca sunt intrebata des cum fac sa-mi pastrez concentrarea cand am mult de lucru si cum reusesc sa raman motivata si productiva cand lucrez de acasa. Primul meu raspuns este ca sunt un om care respecta termene si care este perfectionist atunci cand e vorba de munca, dar mereu amintesc ca atmosfera de lucru este la fel de importanta si de multe ori ajuta mai mult decat ne imaginam.

Am mereu pe birou lucruri frumoase care sa ma ajute sa fiu mai organizata si care sa ma faca sa zambesc, dar in acelasi timp imi creez o atmosfera placuta (lumanari, tarte parfumate, diverse alte arome, o cana de ceai, etc,). Nu este o solutie pentru toata lumea, insa pentru mine este formula care functioneaza de multa vreme si nu am de gand s-o schimb curand. In ultimele luni am fost implicata in multe lucruri si ca sa fac fata a trebuit sa imi organizez separat activitatile, asa ca o sa vedeti ca mi-am luat destule lucruri care sa ma ajute in privinta asta.


Despre Tri-Coastal Design v-am mai spus pe blog, este un brand pe care l-am descoperit anul asta (sau poate anul trecut, cine mai stie) si de la care am destul de multe produse. Nu mai stiu exact ce si de unde am luat, insa toate produsele Tri-Coastal Design sunt luate de pe Vivre si Bonami. Vivre are preturi mai mici, insa Bonami aduce mai repede colectiile noi si are de multe ori o gama mai larga de produse, asa ca uitati-va pe amandoua daca va trebuie ceva.

V-am mai spus de bonusurile de bun venit de pe ambele siteuri, dar o sa va las iar linkurile daca vreti ceva pentru ca e pacat sa nu profitati de ele daca nu aveti deja cont la ei. Vivre ofera un bonus de 25 lei pe care il puteti folosi la prima comanda indiferent de valoarea ei - invitatia este aici, iar Bonami ofera tot un bonus de 25 lei plus un bonus de inscriere la newsletter - gasiti aici invitatia - pe care le puteti folosi pentru a plati partial comanda. Mie imi plac ambele siteuri, uneori au produse comune si merita mai mult sa cumparati de pe Vivre, insa Bonami are produse pe care nu le-am vazut pe Vivre (si invers).

Mi-am luat o agenda mare pentru ca mesajul mi-a placut mult si chiar aveam nevoie de ceva care sa-mi permita o organizare combinata, un caiet cu spirala cu un alt mesaj care mi-a placut mult si un planner saptamanal pentru blog. Meal prep este foarte in trend peste tot, insa pe mine nu m-a prins deloc pentru ca nu-mi plac lucrurile planificate, insa in ultima vreme nu am avut timp de nimic si s-a simtit si in alimentatie, asa ca am zis sa ii dau o sansa, iar plannerul pentru mese cu lista de cumparaturi mi s-a parut o idee buna (are magneti pentru a se folosi pe frigider).

Intrucat am multe lucruri de facut, multe proiecte in care timpul este esential, mi-am luat cateva ajutoare extrem de "aratoase" si practice: un planner zilnic pentru zilele cu multe lucruri de terminat, un set cu patru carnetele pentru notite si un alt carnetel de notite cu suport pentru pix (mi-a placut mult Bright Ideas de sus, insa mai sunt cateva modele cu initiale, care arata la fel de bine).


Un alt brand descoperit pe siteurile astea doua este Busy B, accesoriile lor mi se par extrem de vesele si placute ochiului, asa ca m-am rasfatat si eu cu cateva: o rigla catel care ma face sa rad de cate ori o vad, niste post-it-uri cu pisici si catei, niste semne de carte magnetice (cele din stanga jos) extrem de practice si niste agrafe de birou sunt forma de oase. Le gasiti pe toate aici si va garantez ca orele la birou vor fi mai vesele.


Accesoriile si gadgeturile care imi usureaza treaba mi se par extrem de importante, asa ca mi-am luat un suport extrem de practic sub forma de catel, care este multifunctional: poate fi folosit pe chestii metalice ca suport de fire si multe altele, se poate modela si poate deveni suport pentru telefon, pentru pix si un carnetel mic. Posibilitatile sunt nenumarate, doar imaginatia face diferenta (il gasiti aici, sunt si alte animale disponibile).

Incarcatoarele de la Pebble le-am descoperit pe Bonami si mai am inca doua si mi se par extrem de utile cand plec undeva sau cand ma lasa bateria la tot ce e in jurul meu, asa ca atunci cand am vazut ca au adus o varianta mai usoara si mai mica n-am mai stat pe ganduri. Le gasiti aici si eu chiar le recomand, sunt usor de luat in geanta/ bagaj si nu dau rateuri.


Ultimele produse sunt luate de pe Aliexpress si am dat pe tot ce vedeti pana in 10 lei, asa ca m-am gandit ca merita sa vi le arat in postarea asta. Agrafele mari argintii sub forma de pisica pot fi folosite si ca semne de carte si arata foarte bine, eu le-am luat de aici, sunt multe forme pe site, in caz ca va intereseaza. Agrafele pentru hartie mi s-au parut extrem de vesele si nu le-am rezistat, le-am luat de aici si am ales din nou pisici, dar sunt multe modele haioase pe site. Mi-am luat si cateva seturi de post-it-uri, cele cap de pisica mi-au placut mie, insa gasiti aici si alte modele interesante.


Nu cred ca am mai facut vreo postare de genul asta pana acum, asa ca astept sa-mi spuneti daca v-a placut sau nu si daca vreti sa mai vedeti asa ceva pe viitor. Iar daca va place vreunul dintre produse astept sa-mi spuneti care in comentarii.

6 comentarii

  1. Mie îmi plac postările de genul asta, sa abordezi mai des genul asta de subiecte.
    Ce simpatică este rigla cu cățelul. 🐶😍❤

    RăspundețiȘtergere
  2. Cum sa nu ne placa ? Mie cu siguranta imi plac postarile de acest gen si ce sa vezi, ne-am luat planner identic, cel cu steluta ! Vineri mi-a venit si mie comanda de pe Bonami cu plannerul si o cana, iar aseara am mai dat una :) Mie imi place Bonami pentru ca ofera transport gratuit de multe ori si in fiecare colet gasesti un cupon de 15 lei daca le spui cum a ajuns comanda ! Comand si de pe Vivre , ambele imi plac . Suportul in forma de catel imi place cel mai mult, initial am crezut ca e soricel :))
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu am dat vreo 2 comenzi in ultimele zile si ma tenteaza si ceva de pe Vivre. :)

      Ștergere
  3. Mie imi plac foarte mult astfel de postari.

    RăspundețiȘtergere