Collection Privee de la Pupa Milano

17.10.17

Anul trecut in toamna Pupa Milano a lansat colectia Velvet Garden care mi-a placut la nebunie si sunt produse din colectia asta pe care le folosesc si acum, asa ca nu ma asteptam ca anul asta sa scoata o colectie de toamna care sa-mi placa si mai mult. Dar Collection Privee, desi este o colectie mica, este de vis si eu am ramas fascinata de cand am vazut-o pe Instagram prima data. Este o colectie calda, cu nuante de maro si burgundy, care mie mi se pare ca se potriveste perfect cu vremea de afara.

Curioasa cum sunt m-am dus in magazin imediat ce s-a lansat, am incercat produsele si am plecat de acolo cu o lista de dorinte in minte, lista pe care intentionam s-o aduc la stadiul de realitate cat de curand. Dar stiti voi cum functioneaza Universul atunci cand iti doresti ceva: iti ofera. Lucru care mi s-a intamplat si mie cand cei de la Pupa m-au anuntat ca urmeaza sa primesc o parte din produsele din colectia de toamna.


Cand am fost in magazin mi-au placut la nebunie fardurile si iluminatorul, dar am admirat si cutiile colectiei pentru ca pentru mine "striga" toamna si eleganta. Cele 3 farduri din colectia sunt cremoase, extrem de pigmentate, iar de nuante nici nu am ce sa va spun: sunt de vis. Nu stiu sa va spun care imi place mai mult, eu am 001 Luxury Copper si 003 Exclusive Burgundy, insa mai jos puteti sa vedeti si 002 Intense Brown - fara vreo baza, fara sa insist, am trecut degetul peste fard si asta e pigmentatia.

Celalalt produs care mi-a placut mult este iluminatorul auriu, care pe langa aspectul delicios, are o nuanta superba. Are o textura lejera si fina si pe zonele unde este aplicat aduce o infuzie de lumina. M-am uitat la toate iluminatoarele pe care le am de la Pupa si asta e in topul preferintelor mele, nuanta imi place mult, este cremos si nu are sclipici/ glitter. Fardurile si iluminatorul sunt vedetele colectiei pentru mine, desi si celelalte produse sunt extrem de reusite.


In colectie mai sunt doua rujuri lichide Made to Last Lip Duo (Opulent Red si Exclusive Burgundy - in poza este a doua nuanta), doua oje Lasting Color Gel (Opulent Red si Exclusive Burgundy - am primit a doua nuanta) si doua creioane pentru ochi Made to Last Definition Eyes (Intense Brown si Exclusive Burgundy - din nou am a noua nuanta). Pe astea trei nu am apucat sa le incerc inca, dar am vrut sa va povestesc cat mai repede despre colectie pentru ca este o editie limitata si stim toate cum e cu colectiile astea care apar si dispar.


Cum vi se pare Collection Privee? Va tenteaza vreunul dintre produse? Ati incercat deja colectia asta?

12 comentarii

  1. Chiar arata foarte bine :x imi place mult iluminatorul, dar si rujul din ultima poza

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Imi place si mie rujul, dar eu nu prea port culori inchise, dar imi fac curaj. :)

      Ștergere
    2. Sper sa incerci , sigur iti sta bine ! Mai ales ca, din cate am observat (cateva poze), nu optezi pt un machiaj strident al ochilor :)

      Ștergere
  2. Noua colecție PUPA arata bestial! Nu am încercat niciun produs dar mi-aș dori sa le am pe toate. 😍😍

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pupa scoate din colectii carora le rezisti cu greu, asa e. :)

      Ștergere
  3. Collection Privee arata minunat, de la ambalaj, la nuanțe. Da, ma tentează rujurile lichide și fardurile, sunt superbe! Din păcate, nu am unde sa încerc produsele...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Poate vor avea si magazin on-line in viitorul apropiat, multa lume isi doreste asta.

      Ștergere
  4. Arata intr-un mare fel. Din fericire/pacate trebuia sa apara online :))

    RăspundețiȘtergere
  5. Mvaaai! Iar cu Pupa! Brandul asta a ajuns sa imi bantuie visele!:)) Intr-adevar ambalajele colectiei asteia sunt minunate, striga toamna imediat ce le vezi. Cand am vazut iluminatorul ala in niste poze pe Instagram mi-a stat inima. Ma rog, eu am o problemuta (ok ok...problemoaie) cu iluminatoarele, asa ca nu e ceva de mirare! Chiar arata superb! Iar fardurile se vede numai din swatch ca sunt matasoase, imi si imaginez textura lor in realitate!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pupa are niste produse extrem de misto, mie imi plac mult de tot, ti-am mai scris la un mesaj sa-mi dai un mail sa te fac fericita, dar cred ca nu l-ai vazut (sper sa-l vezi pe asta). :)

      Ștergere
    2. Pfff..nu l-am vazut!Multumesc frumos ca esti o draguta, dar chiar nu e cazul. Sper sa ajung sa pun curand mana pe ele. :*

      Ștergere