C-THRU Glamorous World

13.10.17

Cand am vazut noul parfum Glamour de la C-THRU am zambit larg pentru ca mi-a placut mult mesajul cu care a venit - glamour nu inseamna haine sclipitoare sau un stil de viata scump, glamour este despre atitudine si despre modul in care fiecare dintre noi alege sa se exprime. Fiecare zi poate avea un strop de glamour, fie ca vorbim despre un zambet sau despre un mic accesoriu care sa te faca sa te simti in forma.

Pentru a ne incuraja sa fim starul vietii noastre C-THRU are o campanie extrem de frumoasa Glamorous World by C-THRU la care puteti participa incarcand o fotografie pe Instagram folosind hashtagul #cthrumakeastatementRO (premiile sunt seturi C-THRU, iar marele premiu este un voucher H&M in valoare de 1000 lei). Iar pentru un strop de inspiratie si pentru cateva momente de relaxare puteti intra pe www.cthrumakeastatement.com, unde gasiti multe idei frumoase.


C-THRU Glamour este un parfum floral-fructat, cu accente senzuale, care pe mine m-a surpins extrem de placut. Imi aduce aminte de ceva, insa pana acum n-am reusit sa-mi dau seama ce amintiri trezeste in mine. Notele de baza sunt de chihlimbar si cedru, notele de mijloc sunt florale (liliac, iasomie si lacramioare), iar notele de varf sunt proapete: lamaie, mere si iedera. Este un parfum bogat, modern, sofisticat, dar fin.

Eu cand ma gandesc la glamour nu imi vine in minte lucrurile clasice care ar "defini" in mod normal acest cuvant, ci ma gandesc la atitudine si creativitate atunci cand vine vorba de stilul personal. O oja, un ruj, o esarfa, o bijuterie, un zambet larg pot fi elementele care dau personalitate oricarei tinute si care pot sa ne faca sa ne simtit speciale in orice moment al zilei. Trebuie doar sa fim autentice si sa ne ascultam vocea interioara.


Voi cand spuneti glamour la ce va ganditi? Care credeti ca sunt acele lucruri care fac diferenta?

2 comentarii

  1. Când spun glamour ma gândesc la o doamnă foarte stilata, frumoasă și cu o atitudine superioară. O Doamne cu o atitudine eleganta.

    RăspundețiȘtergere