7 intr-o saptamana #136

8.10.17


Nici nu stiu cum sa descriu saptamana asta, a fost cu de toate si cu multe emotii. Am avut momente extrem de frumoase, dar si clipe de tristete si m-am trezit de cateva ori cu lacrimi in ochi. Insa ceea ce am inteles mai mult decat oricand este ca trebuie sa-ti urmezi inima, indiferent de unde te duce si de experientele prin care - vrei, nu vrei - trebuie sa treci. Nu intelegem intotdeauna de ce trebuie sa traim anumite lucruri, dar eu vreau sa cred ca totul e spre binele nostru si ca experientele mai putin placute ne ajuta sa ne dezvoltam si sa fim mai buni.

Gri este obsesia momentului pentru mine, este o culoare care mi-a placut dintotdeauna si care se regaseste in viata mea in diverse forme. Toata saptamana am purtat pe unghii o combinatie de doua oje de la Ciate (vi le-am aratat aici) si mi-a placut mult cum arata pe unghiile mele. M-am reintors la cateva parfumuri pe care nu le-am purtat de luni bune si Narciso Rodriguez Poudree imi place la fel de mult ca atunci cand l-am descoperit prima data. 

Miercuri, de ziua Internationala a Animalelor, s-au facut 4 ani de cand m-am intalnit cu Alma pe strada si chiar am sarbatorit momentul pentru ca este o minune de catel care imi arata in fiecare zi ce inseamna bucuria si iubirea. Glumesc eu cand ii zic ca a cazut din cer s-o gasesc eu, dar o parte din mine chiar crede asta. Daca Alma nu exista in viata mea dupa ce-a plecat Bella tristetea mea ar fi fost si mai adanca, are catelul asta o capacitate de a iubi si de a se darui cum n-am mai intalnit. 

Am dat o comanda mica pe Vegis cand au avut 15% reducere si mi-am luat niste condimente de la Hervabit - eu le-am ales pe cele pentru guacamole si cus cus (aici gasiti toate condimentele noi de la ei de pe Vegis, am mai vazut cateva interesante), niste susan negru de la Niavis si 3 produse noi de la Bielenda. Cei de la Vegis au adus o buna parte din ultimele produse lansate de cei de la Bielenda, le puteti vedea aici.

M-am plimbat mult zilele astea si am privit cerul de multe ori, incercand sa gasesc raspunsuri pentru ceea ce ma macina. Raspunsurile n-au venit si unele din ele probabil n-or sa vina niciodata, dar m-am bucurat de aerul curat si de momentele cu mine, sunt atat de importante. A trebuit sa renunt la ceva in care m-am implicat in ultimele saptamani si am realizat cat de important este sa stii cand sa spui nu si sa te opresti daca ceva nu mai este asa cum trebuie. 

Vineri seara am descoperit ca unul din cateii pe care ii hranesc de ani de zile nu mai e, asta dupa ce am mai pierdut unul in urma cu cateva saptamani si m-am intristat foarte tare. Nu e un subiect despre care sa vreau sa vorbesc mult, insa o sa scriu ce-am scris si alta data ... daca puteti oferi mangaiere unui animal al strazii faceti-o, s-ar putea sa fie singurul moment de alint din viata lui ... La polul opus in aceeasi zi am ajuns la medic si mi-a confirmat ceea ce corpul meu imi spune de cateva luni bune: inima mea nu mai prezinta nici un semn al infarctului, sunt pe drumul cel bun, probabil ca la un moment dat o sa scriu mai multe despre asta, dar nu ma simt inca pregatita.

Weekendul a insemnat pentru mine mult somn de care chiar aveam nevoie si am facut ceea ce n-am mai avut timp in ultima vreme - am gatit. Si pentru ca am descoperit o combinatie delicioasa pentru micul dejun am vrut sa va spun si voua despre ea: porridge de ovaz (v-am mai spus cum il pregatesc eu: fulgi de ovaz, lapte vegetal, o banana coapta pasata adaugata la final), cu para caramelizata si caju. Para caramelizata a durat fix 3 minute s-o fac si tot ce-a implicat a fost o tigaie buna, o para taiata cubulete si doua pliculete de stevia French Vanilla (eu o folosesc pe cea de aici). Rezultatul? Delicios, cu aroma de toamna.

Saptamana voastra cum a fost? Cum vi se pare vremea in perioada asta?

6 comentarii

  1. Vremea de afara îmi da o stare tare aiurea, de melancolie și de leneveala cu patul. Bate vântul și mai și plouă. 😞 Dar este toamna nu avem ce face..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, a fost tare urat weekendul asta si cred ca vom mai avea parte de astfel de zile ca doar toamna trebuie sa-si faca simtita prezenta.

      Ștergere
  2. Atat de frumos acest articol, iubesc articolele unde se aminteste de animale.

    RăspundețiȘtergere
  3. Văd că ultimele săptămâni au fost agitate pentru tine, mă-ntreb când o să se mai relaxeze viața ta. Și eu ar trebui să ies mai des din casă...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu stiu, unii dintre noi nu au parte de viata linistita oricat ar incerca. La mine e o perioada extrem de aglomerata si nu vad sanse sa se calmeze lucruri curand, dar le luam asa cum vin.

      Ștergere