Preferatele sfarsitului de toamna

30.11.15


In ultima perioada am incercat o gramada de produse noi si am descoperit multe foarte bune, de care o sa va povestesc pe blog in perioada urmatoare, insa sunt cateva care mi s-au lipit de suflet sau de degete (cum vreti s-o luati). Unele sunt noi, altele nu sunt chiar asa noi, insa toate imi plac mult si merita mentionate pe blog in seara asta tarzie de toamna.

Oja de la Pupa - Diamond Dust - din colectia Stay Gold! cred ca este oja anului si parca imi vine sa ma hazardez si sa spun ca-mi place mai mult decat texturatele de la Zoya, care stiti ca ocupa un loc special in inima mea. Am purtat-o pe unghii 10 zile (fara topcoat, am aplicat doar un strat nou dupa vreo 5 zile), nu a prezentat semne de tocire, n-a sarit de pe unghii, sunt extrem de incantata de ea.

Lotiunea de corp Vanilla & Ice Cream de la I love ... am luat-o de la Hello Free Z One Discount cu 8,99 lei si a ajuns direct pe noptiera, cand ma mai trezesc noaptea (si mi se intampla des, nu intru in detalii ca n-are sens) intind mana dupa ea si o aplic fie pe maini, fie pe corp, imi place mirosul la nebunie. Am mai descoperit recent un produs de la I Love ... care imi place mult de tot, desi nu ma asteptam, o sa va povestesc curand despre ce e vorba.

Paleta Ambient Lighting Edit de la Hourglass imi place la nebunie, v-am povestit aici despre ea mai multe, este clar una din cele mai inspirate achizitii de anul asta. Un alt produs despre care v-am povestit si-mi place mult este primerul de la Laura Mercier (aici gasiti mai mult detalii), care m-a facut sa-mi doresc sa incerc mai multe produse de la acest brand.

O iubire veche de-a mea este Setting Brush de la Real Techniques, pe care o am in dublu exemplar si o folosesc zilnic pentru concealer/ iluminator pe zona de sub ochi (si pentru a seta produsul folosit cu pudra - Diffused Light din paleta de la Hourglass este preferata mea pentru asta in momentul de fata). Nu stiu daca ati vazut sau nu pe Facebook - v-am aratat aici - dar pe iHerb este o oferta foarte buna pentru pensulele RT: la cumpararea oricarui produs RT puteti achizitiona Deluxe Gift Set (5 pensule + clutch - editie limitata) la doar 14,95 dolari. Eu am rezistat pana acum, dar oferta mai e valabila pana pe 2 ... si merita din plin.

Cateva produse care nu sunt chiar noi, dar pe care le-am descoperit cu adevarat in ultimele saptamani si ma bucur de ele: fondul de ten Active Light de la Pupa (l-am cumparat cand s-a deschid magazinul din Mega Mall, dar nu l-am folosit decat rar), Youth Express Eye Gel de la InstaNatural (l-am avut si in varianta mare de 50 ml, dar de cand am primit varianta asta mica l-am folosit zilnic si-mi place mult de tot) si Jasmine Lip Butter de la Korres (varianta la tub, mi se pare tratamentul ideal de noapte pentru buzele mele).

Ultimele doua produse sunt relativ recent intrate in viata mea: Full Blown Volume Lash Mascara de la Laura Mercier (care defineste si alungeste intr-un mod minunat si pe care imi place sa-l folosesc impreuna cu Hypnose de la Lancome - combinatia este de vis) si Resist Anti-Aging Clear Skin Hydrator de la Paula's Choice (o sa va povestesc mai mult in curand intr-o postarea separata).

Voi ce produse preferate aveti pe sfarsitul asta de toamna? Ati incercat vreunul din produsele mentionate de mine mai sus?

10 comentarii

  1. Trebuie sa ajung si eu cat de curand la Pupa la magazin :).

    RăspundețiȘtergere
  2. De curând mi-am luat și eu setting brush și regret ca nu mi-am cumparat-o mai demult. Am pus ochii pe ea cam acum un an și se pare ca la fel va fi si soarta pensulei pentru blush. O vreau și mi-o doresc mult dar inca amân achizitia... 😃😂

    RăspundețiȘtergere
  3. Abia luna noiembrie am descoperit si eu produsele I Love....in Hello discount cind mi-am luat un lip gloss de lemons&limes si miroase divin si tot de acolo acel set de rasperry gel dus si bubble bath de 50ml. Am vazut ca sunt si in DM, Debenhams asa ca putem oricind sa prindem promotii la ele. Sunt in teste momentan dar presimt ca o sa devin fana lor. Printre preferate mai mentionez seturile de iarna de la Yves rocher si crema maini Yardley de orhidee albastra care intra f repede in piele.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Le gasesti si in Kendra si in alte magazine, insa preturile sunt destul de mari daca compari cu Hello. :)

      Ștergere
  4. Pensula aia e genială, pentru mine e descoperire foarte recentă, dar deja mă gândesc să iau o dublură. Despre crema PC nu știu ce să zic, am zile când o ador și zile când nu prea...
    Îmi „trebuie” loțiunea de corp I love și oja Pupa, care-mi bântuie visele de când am văzut-o la tine! Așa mi-ai făcut și cu Lava de la Melkior. :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, este, o sa scriu despre crema in curand, eu mi-am dat seama ce face ... lasa ca povestesc atunci mai multe. Te-am invatat de bine cu Lava, deci nu te plange. :))

      Ștergere
  5. Produsele I love... sunt geniale. Am avut gama de capsuni si desi urasc aceasta aroma la cosmetice, cele de la I love... au intrat in top. Sfarsitul de toamna m-a prins fascinata de un fond de ten Sephora si de creme si geluri de dus Yves Rocher.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am si eu cateva produse cu capsuni, desi nici eu nu ma innebunesc dupa aroma asta in cosmetice. :)

      Ștergere