Vechi iubiri

3.4.15


Imi place sa descopar si sa cumpar produse noi, dar la fel de mult imi place sa ma bucur de produsele pe care le am si care imi plac cu adevarat (si vreau sa fac asta cat mai des si sa renunt sa cumpar ceva doar din curiozitate). Iar in sertarele mele sunt cateva produse care merita din plin sa fie numite vechi iubiri si chiar despre ele vreau sa va vorbesc astazi.

Blushul Sertao de la NARS a fost printre primele produse NARS pe care le-am avut si ramane in topul preferatelor mele. Blushurile lor sunt printre cele mai bune incercate de mine, iar Sertao (din pacate a fost discountinued) este o nuanta calda de bronz cu o tenta de piersica care lumineaza tenul si-l face sa arate sanatos.

Oja Spark de la Nubar e singura oja pe care am folosit-o pana la ultima picatura si pe care mi-am dorit sa o cumpar din nou. E o oja holografica, descrierea oficiala e warm light tan si nu stiu cum s-o descriu eu mai bine. Ojele de la Nubar sunt preferatele mele si chiar imi doresc sa fie disponibile si in Romania.

Fondul de ten Sheerglow de la NARS (nuanta Deauville) l-am avut de cateva ori pana acum si, desi sunt perioade cand nu-l folosesc, ma intorc la el pentru ca este usor, lasa tenul luminos si-mi place cum arata si cum se simte. Nu este fondul meu de ten preferat, dar este unul dupa care intind mereu mana.

Glossul Bunny de la Buxom (denumirea corecta este Full-on Lip Polish) este singurul gloss cu efect de marire a buzelor care chiar imi place. Imi place nuanta (fresh peach nectar), dar imi place si efectul mentolat de pe buze si rezistenta lui. Daca as avea de unde sa-l iau fara mari batai de cap (acesta e luat de pe feelunique, dar nu le mai comercializeaza de ceva vreme) in mod sigur as cumpara si alte culori.

Shimmer Brick Beige de la Bobbi Brown este iluminatorul meu preferat, chiar daca am in sertare altele cotate mult mai bine. Am incercat si alte nuante insa nu mi-au placut asa mult, insa Beige imi place la nebunie si aproape zilnic intind mana dupa el, desi simt o strangere de inima cand ma gandesc ca se va termina intr-o buna zi.

Voi ce iubiri vechi aveti?

12 comentarii

  1. N-am avut niciun produs din cele mentionate, dar toate arata si "suna" super bine :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acum ca ma uit la alegerile mele realizez ca nici unul dintre produse nu se gaseste in Romania ...

      Ștergere
  2. De mult timp îmi doresc o ojă holografică de la Nubar, cred că au cele mai superbe oje holo! De fapt, vorbesc prostii... aș vrea mai multe, nu doar una! :))

    RăspundețiȘtergere
  3. tare frumoasa e nuanta de la Nubar! eu in produsele mele ar cam trebui sa fac oleaca de curatenie, ca o sa scot si eu cu siguranta la inaintare iubiri de demult.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa faci, o sa ai surprize si sigur o sa vezi cate chestii misto ai uitat.

      Ștergere
  4. Am avut si eu iluminatorul de la Bobbi Brown, l-am folosit pana la ultima faramita :).

    RăspundețiȘtergere
  5. Acum stau si ma gandesc daca eu am vreo iubire intr-o nuanta maro/neutra... ah, da! nuanta Supernova din paleta Sleek - Me, myself and eye (pe cat de antipatica mi s-a parut initial, pe atat atat de mult am ajuns sa o iubesc si intind mana dupa ea in diminetile in care nu stiu cu ce sa ma machiez). Imi mai place si pudra bronzanta Sunkissed de la ELF - intind mana dupa ea in fiecare vara de vreo 3-4 ani incoace. In rest iubirile mele sunt... rosii :P oja rosie, rujul rosu... ah, si fondul de ten Vichy Liftactiv - sper sa nu-l scoata niciodata de pe piata! cred ca e singurul produs despre care as putea sa afirm ca are in el praf de zane, de face tenul meu sa arate atat de bine :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. N-am incercat nici un fond de ten de la Vichy, habar n-am cum sunt. Cred ca am niste mostre de Liftactiv ... parca ma tentezi sa-l incerc. :))

      Ștergere
    2. Chiar sunt curioasa ce impresie o sa-ti faca.
      Eu l-am mai recomandat si altor doua prietene care au tot ten uscat, ca al meu, si s-au indragostit si ele de el.

      Ștergere
  6. Eu nu stiu ce sa zic...doar sti ca eu sunt specimenul care nu a avut,nu are,si nici nu a auzit :)))))..deci...dar imi place sa admir pe blogul tau diverse lucruri/produse/etc te pup weekend placut

    RăspundețiȘtergere